California State University, Northridge

Studentlivet på California State University Northridge | KILROY

Studentlivet på California State University Northridge

Med en campus på 1438 dekar midt i hjertet av LAs San Fernando Valley, kan CSUN by på et pulserende og mangfoldig universitet med over 40 000 studenter og 4 000 ansatte. Campusen har flotte moderne bygg til forelesninger og studier, men har også egne bygg for å tilrettelegge for studentenes frie utfoldelse; blant annet the Valley Performing Arts Center og CSUNs Student Recreation Center.

CSUN har et aktivt studentmiljø og i løpet av skoleåret arrangeres det hundrevis av ulike events rundt omkring på campus. Eventene kan være alt fra konserter, teaterforestillinger og filmvisninger, til inspirasjonsforedrag og sportsarrangementer. For å gjøre starten på ditt nye studentliv på CSUN så behagelig og problemfritt som mulig, tilbyr CSUN hjelp til både registrering, valg av fag og generell assistanse gjennom skoleåret dersom det skulle være noe. 

Fasiliteter på campus

CSUN tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for å bidra til å gjøre din studenthverdag bedre. CSUNs campus kan by på eget legekontor, on-campus bank, sportshall, treningssenter, datarom og ikke minst CSUNs store stolthet, the Oviatt Library, som har en samling på ca. 1.4 millioner bøker og tidsskrifter. 

Studentbolig i Los Angeles

Som student på CSUN har du mulighet til å bo på universitetets egne University Park Apartments, beliggende på nordsiden av campus. Leilighetene er fullt møblerte og har to romslige soverom. Når man bor på campus har man tilgang til både svømmebasseng og løpebaner, samt basketball- og sandvolleyballbaner. Velger du å bo på campus ligger dermed alt til rette for et sosialt og aktivt studentliv på CSUN!

Høres California State University, Northridge spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt