California State University, Northridge

Studere i Los Angeles, California - KILROY

Studere i Los Angeles, California

CSUN ligger i bydelen Northridge i Los Angeles, mindre enn 30 minutter unna Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica og Californias vakre strender.

Studentlivet i Los Angeles

Northridge er en koselig forstad til Los Angeles, beliggende i San Fernando Vally, California. Det er et hyggelig område fullt av butikker, restauranter, kinoer og studentvennlige boliger. Både området og skolens selv er en kulturell smeltedigel, så her vil du virkelig få muligheten til å bli kjent med mennesker med ulik bakgrunn, fra ulike deler av verden.


CSUN ligger kun en kort kjøretur unna kjente landemerker som Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Malibu, Universal Studios og Disneyland. Mange av studentene har egen bil (noe som er veldig typisk for LA), men skolen har også en egen buss som kjører studentene til og fra nærmeste togstasjon, helt gratis. Fra stasjonen kan du ta buss eller tog videre til resten av LAs kule områder og nabolag.

Klimaet i California

San Fernando, der CSUN ligger har i gjennomsnitt 288 soldager i året, så dårlig vær trenger du ikke å bekymre deg for. Været er varmt og godt hele året og temperaturene kan stige opp til så mye som 35 grader i juli. Heldigvis er ikke stranda langt unna!

Høres California State University, Northridge spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt