California State University, San Marcos

Studere i California (San Marcos) - KILROY

Studentlivet i California og San Marcos

San Marcos ligger i Northern San Diego County, kun få kilometer fra travle storbyer som San Diego og Los Angeles. San Marcos har ca. 55 000 innbyggere, og anses som en rolig forstad i California. I San Marcos er du tett på noen av Californias vakreste strender, og Stillehavskysten hvor du kan surfe, svømme, seile eller drive med andre vannaktiviteter. Universitetet ligger også i nærheten av både fjell og ørken hvor du blant annet kan gå på turer, sykle eller campe.

Livet i San Marcos City

San Marcos City byr på et godt utvalg av både spise- og shoppingmuligheter. Det finnes allerede flere store shoppingsentre i byen som Creekside Marketplace, Nordahl Center, Grand Plaza og Old California Restaurant Row som alle er populære på grunn av god mat og spennende shopping. Det er også planlagt flere underholdningssteder, blant annet San Marcos Downtown Creek District, Palomar Station og University Village.

Teater, musikk- og kunstorganisasjoner finnes det også masse av i San Marcos. I byens egne "Theatre West" kan du få med deg gode teaterforestillinger, og i California Center for the Arts i Escondido finner du spennende underholdning på høyt nivå.

Storbyen San Diego ligger kun 35 minutter fra San Marcos
Storbyen San Diego ligger kun 35 minutter fra San Marcos

Kule ting å finne på i og rundt San Marcos 

Selv om San Marcos har mye å by på med sine gode shoppingmuligheter, restauranter og barer, er det mye spennende og morsomme aktiviteter å finne dersom du er villig til å reise litt. 

  1. Besøk kjente attraksjoner som San Diego Zoo Safari Park, Legoland, California Surf Museum og California Center for the Arts.
  2. Ta turen til en av de mange strendene i området, og finn din favoritt!
  3. Tilbring en helg i San Diego og besøk byens Old Town hvor du vil få et spennende innblikk i San Diegos historie.
  4. San Marcos har flere lokale bryggerier som er verdt et besøk, som for eksempel Rip Current Brewing og Dos Desperados Brewery. Som internasjonal student må du jo teste de lokale ølsortene.
  5. Når du først er i USA kan du ikke gå glipp av muligheten til å se en amerikansk fotball-kamp. Vær med og støtt det lokale fotballaget San Diego Chargers og få en opplevelse for livet. Hvis du virkelig ønsker å gå 'all in' for å få en skikkelig amerikansk kulturopplevelse burde du også delta på tailgating - supportere samler seg foran stadium for å spise grillmat og drikke øl i forkant av kampen.

Det finnes utallige vakre strender i California som du kan besøke i løpet at studietiden
Det finnes utallige vakre strender i California som du kan besøke i løpet at studietiden

Klima i San Marcos

Gjennomsnittstemperaturen ligger på 18-24 grader, og du kan derfor trygt nyte utendørsaktiviteter året rundt. Nevnte vi at San Marcos har nærmere 180 solskinnsdager i året? 

Studere i California - "The Californian Lifestyle"

San Marcos ligger i delstaten California, og som student her vil du få et spennende innblikk i 'The Californian Lifestyle'. Befolkningen i regionen er en blanding av kulturer fra hele verden. Som internasjonal student er det derfor lett å føle seg hjemme i California - det finnes noe for alle og enhver her!

Høres California State University, San Marcos spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt