Green River College

Studenter ved Green River College
 

Studere på Green River College

Green River College ligger i Auburn, Washington - 45 minutter sør for Seattle. Hvis du drømmer om å oppleve det genuine amerikanske collegelivet er Green River perfekt for deg. Her kan du studere enten 2 år (deler av en bachelorgrad) eller ta et Study Abroad-program på 3, 6 eller 9 måneder. Green River er også det perfekte stedet for deg som elsker å være aktiv ute i naturen! Campus ligger nemlig tett på flere nasjonalparker.

På denne siden vil du finne nyttig informasjon knyttet til studier ved Green River College. Du kan også benytte deg av linkene for å lese om studietilbudet, studentlivet i Auburn, Washington, campus, og søknadsprosessen. Gå heller ikke glipp av andre studenters erfaringer fra Green River College

Den store fordelen med å studere på Green River College

Ved Green River kan du studere et eller to semestre, ta en Associate Degree, eller følge skolens 2+2 program. Dette programmet gir deg muligheten til å fullføre de to første årene av en Bachelorgrad ved Green River, og deretter overføre til amerikansk universitet hvor du fullfører graden. Dette er en mer økonomisk løsning enn å ta hele graden ved et universitet. 

10 gode grunner til hvorfor europeiske studenter trives på Green River College:

  1. Kostnaden er lavere sammenlignet med andre universiteter.
  2. Det er et stort utvalg av studieprogrammer, samt mange gode muligheter for overføring til anerkjente universiteter i USA når du har oppnådd din Associate Degree.
  3. Du vil få nye venner fra hele verden - Green River har studenter fra over 63 forskjellige nasjoner.
  4. Skolen ligger i vakre omgivelser, og er i kort avstand til nasjonalparker hvor du kan både gå på fotturer og kjøre snowboard. 
  5. Kort avstand til Seattle - en av USAs metropolbyer med mange spennende severdigheter og attraksjoner.
  6. Mange gode muligheter til å bli med i forskjellige studentforeninger og klubber. Det finnes noe for alle her! 
  7. Studenter har muligheten til å arbeide på campus eller som frivillig i nærmiljøet. Dette gir en ytterligere mulighet til å vokse og få nyttig erfaring. 
  8. Et omsorgsfullt miljø - lærere og ansatte som ser hver enkelt student og som jobber for at alle skal trives på Green River College. 
  9. Flotte fasiliteter, inkludert studentboliger på campus og et nytt bygg for studentenes hovedforening. 
  10. En morsom introduksjonsuke for nye studenter - dette hjelper deg til å skaffe deg nye venner og finne deg til rette raskt.

Snowboarding ved Green River College i WashingtonSom student ved Green River har du muligheten til å stå på ski/snowboard i helgene.

Studer ved et anerkjent universitet i USA

To ganger om året kommer over 1000 anerkjente universiteter, som f.eks University of California Berkeley og Michigan State Univeristy, til Green River for å rekruttere internasjonale studenter til sine studieprogrammer. Ved å fullføre Green Rivers 2+2 program har du muligheten til å bli rekruttert til et av de mange toppuniversitetene i USA. Andre anerkjente universiteter som man kan overføres til inkluderer blant annet: Columbia University, Brown University, UCLA, og New York University.

Campus ved Green River College
Green River College campus 

Studenter i forelesning ved Green River CollegeGreen River er kjent for sitt gode studentmiljø og spennende forelesninger

Fakta om Green River College

Studentavgift: USD 10,350 per år, eller USD 3,450 per kvartal (2017/2018)

Antall studenter: ca. 8,000
Antall internasjonale studenter: ca. 1,700 fra over 63 land
Minimum alder: 16 år

Hvordan kan KILROY hjelpe med til å studere på Green River?

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi vil hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. I tillegg vil vi kunne svare på alle spørsmål om studieavgift, stipend, og gi generelle tips om studentbolig. Dessuten kan vi hjelpe deg med å sette opp et estimert budsjett basert på levekostnadene i Auburn, Washington. Send oss en e-post eller skriv til oss i chatboksen som du finner nederst i høyre hjørne på denne siden. 

Studer ved Green River College i Washington, USA

Høres Green River College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt