Green River College

Søk på studier på Green River College

Søke på Green River College

Utdanningssystemet i USA er annerledes enn det vi har i Norge. Dersom Green River College har fanget din interesse, ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi vil fortelle deg nøyaktig hvilke dokumenter og opptakskrav du må oppfylle får å bli student ved Green River College.

KILROY er Green Rivers offisielle representant i Norge, og våre studieveiledere hjelper deg gratis med alle spørsmål du måtte ha, samt veileder deg gjennom hele søknadsprosessen. 

Når må jeg søke på Green River College?

Vi anbefaler at du søker minst 3-4 måneder i forkant av studiestart. Husk at det akademiske året ved Green River er oppdelt i 4 kvartaler: vinter, vår, sommer og høst. 

Opptakskrav til Green River College

Minstekravet for opptakelse til Green River college er at du må ha fullført VGS. Utover dette kan opptakskravene variere utifra hvilket studieprogram og fag du ønsker å ta. For mer informasjon om de spesifikke kravene, ta kontakt med en av våre studieveiledere. 

Krav til engelskkunnskaper ved Green River College

Ved Green River College kreves karakteren 4 i engelsk fra Videregående skole. Hvis du har en lavere karakter enn 4 på vitnemålet, kan du ta en engelsk språktest (TOEFL eller IELTS) i steden. Ta kontakt med oss for mer informasjon om skolens krav til engelskkunnskaper. 

Høres Green River College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt