Green River College

Sander (til høyre) med venner fra Green River College

Studentenes egne erfaringer fra Green River College

Vil du vite mer om studentlivet ved Green River College? Her kan du lese hva Sander fra Nederland synes om sin studietid ved Green River i USA.

Sander van der Neut, Nederland

Studieprogram: Study abroad - 1 semester

Sander tok et Study Abroad-semester på Green River College, hvor han studerte følgende fag: 

  • Filosofi
  • Radioproduksjon
  • Psykologi
  • Politikk 

Fra et Study Abroad-semester til International Business

Etter å ha fullført sine studier ved Green River College fikk Sander studieplass på Vrije Universiteit Amsterdam (VU) i Bachelor of International Business. Et studieprogram som tilbyr få studieplasser hvert år. På grunn av sine studier i utlandet, var Sander heldig og ble tilbudt en av disse studieplassene.

"Jeg lærte mye i løpet av mine 3 måneder ved Green River College. GRC har et forholdsvis lite campus, og skolen har høyt fokus på at hver enkelt elev skal bli sett, i tillegg til at internasjonale studenter skal få den beste opplevelsen som student ved GRC. Skolen har et høyt antall ansatte som er der for å hjelpe og støtte studentene, og de er alltid tilgjengelige."

Bo sammen med andre studenter!

"Hvis du er villig til å teste ut hvordan det er å klare seg på egen hånd, anbefaler jeg definitivt at du bor i studentboligene Campus Corner Apartments. Dette er et lite (internasjonalt) studentdistrikt kun 2 minutters gange fra campus. Du kommer til å dele leiligheten med 3 andre studenter. Det er en fordel å ha et åpent sinn, for det kommer helt klart til å være noen kulturelle forskjeller. Husk at du også kan benytte deg av flere studenttjenester, som f.eks henting ved flyplassen, som vil gjøre ting lettere i starten."

Det er verdt utfordringen!

"Dette er et av de mest fordelaktige stedene du kan dra til i USA, og det er verdt hver eneste krone! Du lærer mye, du får styrket din CV, det er en fantastisk opplevelse, og du kommer til å være med på mye gøy!"

Høres Green River College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt