Green River College

Studer på Green River College i USA med KILROY

Studier ved Green River College

På Green River College kan du ta et eller to semester som Study Abroad-student, ta en 2-årig Associate Degree, eller ta et 2+2 program hvor du kan overføre til et anerkjent amerikansk universitet for å fullføre din Bachelorgrad.

Hva kan jeg studere på Green River College?

 • Et Study Abroad-program:

  Lev som en amerikansk college student i 3, 6, eller 9 måneder. Du kan ta morsomme og spennende fag, og nyte et aktivt studentliv. Green River tilbyr 4 forskjellige typer Study Abroad-programmer. Velg det som passer best for deg: 

  1. Tradisjonell – Velg å studere ved Green River College i Washington for 3, 6 eller 9 måneder.
  2. Green River til California – Studer de første 3 månedene ved Green River, og overfør til Santa Barbara City College i California til vårsemesteret. 
  3. Green River til Australia og New Zealand - Studer de første 3 månedene ved Green River, og bli deretter med dine amerikanske studievenner på et utvekslingssemester til Australia og New Zealand for 10 uker, før du fullfører de 3 siste månedene tilbake på Green River.
  4. Green River til Hawaii – Studer de første 3 månedene ved Green River, og overfør til Kapi’olani Community College på Hawaii til vårsemesteret. 

 • En Associate Degree:
  En Associate Degree ved Green River College er et 2-årig program, som vil gi deg muligheten til å overføre til et anerkjent universitet hvor du kan fullføre en bachelorgrad. En Associate Degree er dermed en halvlang høyere utdanning, og kan også brukes til innpass på studier ved norske universiteter. Ta kontakt med våre studieveiledere for mer informasjon om Associate Degrees. 

 • Et 2+2 program:

  Green River College er ledende når det kommer til overføringer av studenter til universiteter. Tidligere studenter ved Green River har blitt tatt opp til studier ved anerkjente og verdensledende universiteter som: UC Berkeley, UCLA, Brown, Cornell, Columbia, John Hopkins og mange flere. I tillegg har Green River overføringsavtaler med over 30 høytrangerte universiteter. Med andre ord har du gode muligheter for å kunne fullføre utdanningen din ved et anerkjent amerikansk universitet.

  Hovedårsaken til Green Rivers øverføringssuksess er den individuelle overføringsplanen hver enkelt student får. Alle studenter på 2+2 programmet får tildelt en veileder. I samarbeid med denne veilederen utvikler studenten en 2-åring plan hvor de jobber målrettet mot en overførsel til et anerkjent universitet. Planen fokuserer blant annet på valg av studieretning og fag.

Når starter semesteret ved Green River College?

Det akademiske året ved Green River er delt inn i 4 kvartaler på tre måneder hver: vinter, vår, sommer og høst. Sommerkvartalet er valgfritt.

Studieretninger og fag ved Green River

Enten du er interessert i keramikk, kriminologi eller luftfart, har Green River noe for deg. Utvid listen under for å se noen av studieretningene som tilbys ved Green River. 

Høres Green River College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt