Green River College

Studentlivet i Seattle, USA - KILROY

Studentlivet i Auburn, Washington

Green River College ligger i Auburn, ca. 35 minutter utenfor Seattle i den amerikanske staten Washington. Campusområdet er trygt og har et godt studentmiljø. I helgene kan du utforske storbyen Seattle og resten av det nordvestlige USA.

Studere i nærheten av Seattle

Green River College ligger i den lille byen Auburn, som er ca. 35 minutter utenfor storbyen Seattle. I Seattle vil du finne flerfoldige restauranter, shoppingsentre, kulturelle arrangementer, attraksjoner og severdigheter som verdenskjente Space Needle. I tillegg kan de fantastiske omgivelsene til Auburn og Seattle by på et hav av spennende utendørsaktiviteter! Fotturer, fjellklatring, ski og snowboarding er bare noe av det du kan bruke fritiden din på. Kunne du heller tenke deg å tilbringe en helg litt lenger vekk fra campus? Da kan du ta en tur til Vancouver (2,5 times kjøretur), Stillehavskysten (2 timers kjøretur) eller en av de lokale skianleggene i Washington (1 times kjøretur).

Studenter ved Green River College, USA - KILROY

Utforsk og bli kjent med den amerikanske staten Washington

Ramón Peekel er en nederlandsk student som har studert ved Green River gjennom KILROY. I løpet av hans studietid dro han jevnlig på oppdagelsesferd i Washington med sitt GoPro kamera og selfiestick. Sjekk ut noen av hans videoer i spillelisten under.

Klima i Seattle og omegn

Temperaturen i Seattle er normalt mild, selv om det kan regne mye om vinteren. Sommeren er normalt varm og solrik. 

Morgenlyset på Green River Trails i Auburn, Washington - KILROY

Morgenlyset på Green River Trails.

Green River studenter på topptur - KILROYVed Green River er du omringet av vakker natur, og har samtidig kort avstand til storbylivet.

Studentrabatter i Seattle

Med et ISIC studentkort vil du ha tilgang på mange studentrabatter og fordeler i Seattle, USA og resten av verden. Last ned ISIC Benefits App'en gratis, og utnytt muligheten til å spare noen kroner! Les mer om ISIC og kjøp ditt kort her.

Høres Green River College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt