Hawaii Pacific University

Å studere på Hawaii kan vel ikke bli feil?
 

Studere på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) har blitt et populært studiested blant norske studenter. Her får tett oppfølging fra lærerne og kan velge fag fra et bredt studietilbud. På fritiden kan du nyte Hawaiis behagelige klima, lære deg å surfe og kose deg med bålfester på stranden.

Under får du en kort introduksjon til Hawaii Pacific University. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet på Hawaii, studentboliger og søknadsprosessen.

9 gode grunner til å studere på Hawaii Pacific University

 1. Du får studere på Hawaii! Hawaii er et sant paradis på jord, kjent for sine nydelige strender, vennlige lokalbefolkning og fantastiske surfe- og dykkemuligheter.
 2. På HPU foregår undervisningen i små klasser med et gjennomsnitt på 15 studenter per lærer. Du er dermed garantert tett oppfølging fra lærerne.
 3. HPU har et veldig aktivt studentmiljø med over 50 forskjellige studentklubber og organisasjoner som du kan melde deg inn i.
 4. HPUs plassering på Hawaii, midt i verdens største hav, gjør det til et ideelt sted å studere marinbiologi, oseanografi, akvakultur og bærekraftig havressursforvaltning.
 5. Ettersom Hawaii er en av verdens mest populære turistdestinasjoner, er det også et perfekt sted å studere reiseliv og for å oppleve turismen i praksis.
 6. Hawaii Pacific University er et internasjonalt universitet med studenter fra mer enn 100 land. Du har dermed gode sjanser for å få venner fra hele verden. 
 7. HPU har flere stipender som er tilgjengelige for internasjonale studenter. Disse varierer i størrelse fra $2 000 til $10 000 per skoleår.
 8. Hovedcampusen til HPU ligger i sentrum av Honolulu - Hawaiis kulturelle og finansielle knutepunkt. 
 9. På HPU har du gode sjanser for å finne ditt drømmestudie. Du kan velge mellom mer enn 50 bachelorgrader og 14 masterprogrammer. Valget er ditt!

Hva kan du studere på Hawaii Pacific University?

Studere på Hawaii Pacific University

Søker du på HPU kan du velge om du vil ta en hel grad (bachelor eller master) eller om du kun vil ta et semester eller to på Hawaii. Du kan velge mellom studier innen blant annet PR, miljøvitenskap, sykepleie, ledelse, markedsføring, marinbiologi, psykologi, historie, sosiologi, finans, antropologi, internasjonal business, multimedia, digitale medier, kommunikasjon, entreprenørskap og reiseliv.

HPUs akademiske omdømme

Hawaii Pacific University er kjent for høy akademisk kvalitet, et internasjonalt studentmiljø og relativt lave studieavgifter. Universitetet har mottatt en rekke positive omtaler:

 • U.S. News & World Report omtaler HPU som en av "America's Best Colleges" og vektlegger mangfoldet i kategorien "Most International Students".
 • Barron's anbefaler HPU som et av USAs "Best Buys in College Education" (2010).
 • The Princeton Review plasserer HPU på listen over "Best Western Colleges" i USA (2014.)
 • Rugg's Recommendations on the Colleges plasserer HPU på listen over USAs topp 100 skoler.

Hvor mye koster det å studere på Hawaii Pacific University?

Studere på Hawaii Pacific University - KILROY

Studieavgiften på HPU avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiftene.

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 7 500 USD per semester (2018) 
Bachelorgrad: fra 15 000 USD per år (2018)
Mastergrad: fra 1000 USD per credit (2018). Ta kontakt med KILROY for detaljer.

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. De hjelper deg også med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør sette av til bo- og levekostnader på Hawaii. 

Fun facts om HPU og Hawaii

 • HPU har en egen forskningsbåt som du kan reise ut med for å studere havskilpadder, hvaler og andre marine skapninger.
 • Universitetet har mer enn 7000 studenter og mellom dem er alle USAs 50 stater representert, i tillegg til mer enn 100 forskjellige land.
 • HPU har sitt eget symfoniorkester - er du flink nok kan du spille i det selv!
 • "Aloha" er det mest brukte ordet på Hawaii. Avhengig av konteksten kan det bety både hei, farvel, velkommen og lykke til.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på HPU?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien fra de første spørsmålene om å studere på Hawaii, gjennom søknadsprosessen, og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor kontakt med oss enten du allerede har bestemt deg for å studere på Hawaii eller om du kun vil høre mer om hvilke muligheter du har. Vi ser fram til å høre fra deg!

Universitetets hjemmeside: Hawaii Pacific University
Sjekk også ut: HPU på Facebook og Youtube.

 

Høres Hawaii Pacific University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt