Hawaii Pacific University

Søk på Hawaii Pacific University

Søk på Hawaii Pacific University

Dersom Hawaii Pacific University har fanget din interesse bør du ta kontakt med oss i KILROY. Vi er HPUs offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Stipend for internasjonale studenter på HPU

Hawaii Pacific University tilbyr flere stipender for internasjonale studenter. Les mer om dem her.

Opptakskrav på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University krever at man minimum har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes dersom man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Hawaii Pacific University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

For opptak til Master of Business Administration kreves det at man tar en GMAT. Resultatet kan ettersendes.

Engelskkrav på HPU

Til studier på bachelornivå/masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Er engelskkarakteren mer enn 5 år gammel, vil Hawaii Pacific University også kunne vurdere annen dokumentasjon på dine språkkunnskaper. 

Ta kontakt med våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du ønsker å søke på. 

Når bør jeg søke på Hawaii Pacific University?

HPU er et populært universitet så vi anbefaler at du søker så fort som mulig. Ettersom HPU har løpende opptak, anbefaler vi at du søker på HPU minst 3-4 måneder før studiestart. Ta kontakt med en av våre studieveiledere, så hjelper vi deg i gang med søknadspapirer og andre nødvendige formaliteter. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Høres Hawaii Pacific University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt