Hawaii Pacific University

Campusliv og studentboliger på Hawaii Pacific University - KILROY

Campusliv og studentboliger på Hawaii Pacific University

HPU har to campuser; Downtown Campus og Hawaii Loa Campus. Studentboliger er tilgjengelig ved begge campusene.

Hawaii Pacific University har to campuser. Downtown Campus er det største og ligger i Honolulus CBD. Det er her de fleste studentene hører til og det er også her du finner det meste av studentadministrasjonen. Både College of Business Administration og College of Humanities and Social Sciences hører hjemme her. Litt nord for Honolulu ligger HPUs Hawaii Loa Campus der du finner School of Nursing og College of Natural Sciences. Denne campusen ligger ved foten av de vakre og velkjente Ko'olau fjellene og er knyttet til Downtown Campus via shuttlebusser med hyppige avganger. Bussturen tar ca. 15-20 minutter.

HPU er også tilknyttet Oceanic Institute, som er et forskningssenter som spesialiserer seg på marinbiologi, akvakultur og bioteknologi. Oceanic Institute ligger ved Makapu'u Point på østkysten av Oahu.

Studentboliger på Hawaii

Studentboliger på Hawaii Pacific University

HPU har studentboliger tilgjengelig ved begge sine campuser. På Hawaii Loa Campus, som ligger et stykke utenfor sentrum, kan man bo på dorms sammen med andre studenter. Det finnes også studentboliger tilgjengelig i Honolulu sentrum, med fantastisk beliggenhet helt nede ved vannet. Begge steder deler man rom med en eller flere personer, med mindre man er villig til å betale ekstra for å få enerom. De fleste norske studenter velger derfor å finne bolig på det private markedet sammen med andre studenter. Vi anbefaler at du venter med å finne deg et sted å bo til du har kommet fram til Hawaii. Sett derfor av ekstra tid før semesteret starter, slik at du har tid til å finne deg et sted å bo. De aller fleste nordmenn velger å bo i Waikiki- eller Ala Moana-området.

Campusliv på Hawaii Pacific University

Campusliv på Hawaii Pacific University

Etter en hard dag med forelesninger og lesing kan du få kroppen i gang igjen med litt aktivitet. HPU har et bredt utvalg av studentidrettslag du kan melde deg inn i. Velg mellom basketball, fotball, tennis og golf. Eller hvorfor ikke prøve litt erkeamerikansk baseball? Trives bedre som tilskuer enn som utøver kan du kaste deg ut i fan-galskapen og bli med resten av studentene i deres ville hyllest av skolelaget "The Sharks". Amerikansk college-galskap på sitt beste!

Dersom sport ikke er helt din greie, og du heller vil ha flere akademiske utfordringer, kan du melde deg på HPUs Student Leadership Challenge eller bli med på en Employment Workshop. Tilsammen har HPU over 70 forskjellige klubber og organisasjoner du kan engasjere deg i, så her finnes det noe for alle!

Et studentmiljø er selvfølgelig heller ikke komplett uten litt fest og moro. Hva sier du til å bli med på Halloween Funfest, The Club Carnival eller det årlige talentshowet ”Da Freak”? Det er bare å glede seg!

Transport på Hawaii

De fleste studentene benytter seg av Oahus gode busstilbud når de skal komme seg rundt. Du kan ta buss rundt hele Oahu. For de som bor i Waikiki-området tar bussturen ned til Downtown Campus ca. 15-20 minutter avhengig av trafikk. Det går også buss mellom Downtown Campus og Hawaii Loa Campus.

Høres Hawaii Pacific University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt