Hawaii Pacific University

Studentene forteller om Hawaii Pacific University

Hvordan er det egentlig å studere på Hawaii Pacific University? Les hva studentene synes!

Navn: Annie
Grad: Ett semester Study Abroad

Annie forteller om sine studier på Hawaii Pacific University


"
Det beste med Hawaii Pacific University, bortsett fra at du faktisk bor på Hawaii i et fantastisk klima, er at universitetet virkelig bryr seg om studentene sine. I løpet av semesteret ble det arrangert en rekke eventer og aktiviteter der man kunne bli kjent med andre studenter, og jeg følte meg virkelig som en del av HPU.

Jeg valgte å studere i utlandet både for å forbedre engelskkunnskapene mine, og på grunn av hele opplevelsen av å bo i et annet land. Jeg kan helt ærlig si at det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. I tillegg til å bli bedre i engelsk og opplevelsen i seg selv fikk jeg muligheten til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker fra hele verden, og det er takket være dem at semesteret mitt på HPU var så utrolig og minnerikt."

Her kan du lese mer om Annies studieopplevelse ved HPU på Hawaii.

Navn: Anne
Grad: Ett semester med psykologi

Anne deler sine erfaringer fra studietiden ved Hawaii Pacific University

"Jeg tok et semester på Hawaii som en del av min utdannelse i Norge. Jeg valgte Hawaii, fordi jeg alltid har hatt veldig lyst til å dra dit, og hørte at det var mulig gjennom Kilroy. Sol, strender og masse muligheter for surfing fristet selvfølgelig ganske mye.

Universitetet var ikke så stort, men desto mer intimt og koselig stemning. Det er veldig mange utvekslingsstudenter og folk fra hele verden. Det var masse som skjedde og mange engasjerte mennesker."

Les mer om Annes tid som student på Hawaii Pacific University.

Navn: Yvonne
Grad: MA i Human Resource Management

"Jeg har det helt fantastisk! De to første ukene (når man venner seg til nye ting her), så hadde jeg litt hjemlengsel, men det gikk over kjapt. Vi fant leilighet også, og jeg deler den med tre stykker. Jeg føler den letteste metoden er å lete etter leiligheter på Craigslist, ringe og avtale visning, for så å komme og se på leiligheter etter ankomst. Det funket veldig greit. Jeg meldte meg også inn i Facebook-gruppen: Incoming Students HPU, og der møtte jeg de jeg deler leilighet med. På hostellet fant jeg også en romkamerat.

Jeg bor nå i Prince Edward Street som er ca. to kvartaler fra stranda (midt i sentrum), og jeg har alt som trengs i nærheten, som f.eks. Food Pantry, ABC store, bussholdeplasser og alt du kan tenke deg. Vi betaler totalt USD 2300 per måned, så det er ca. USD 575 på hver. Jeg syns ikke det er så gærent i pris.

Jeg må ærlig innrømme at skolen overrasket meg mye. Systemet her er annerledes enn i Norge, hvor vi gjør kanskje en oppgave i halvåret og gruppearbeid i kanskje ett fag. På HPU har vi utrolig masse arbeid og flere oppgaver i alle fag hver uke. Vi bruker ufattelig mye tid på skolen, og det tar tid å venne seg til, men alle opplevelsene veier opp. Jeg har vært på noen utflukter, og jeg gleder meg til å se mer av øya. Jeg har fått mange nye venner fra hele verden, og jeg har til og med hoppet i fallskjerm! Alt har gått kjempegreit."

Høres Hawaii Pacific University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt