Hawaii Pacific University

Studier på Hawaii Pacific University

Studier på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University tilbyr over 50 forskjellige bachelorgrader og 14 mastergrader. De mest populære studieretningene er økonomi, sykepleie, kommunikasjon, business, reiseliv og marinbiologi.

Hva kan jeg studere på HPU?

På Hawaii Pacific University kan du velge mellom en rekke forskjellige studier på både bachelor- og masternivå.

Ønsker du å ta en bachelorgrad på HPU kan du velge mellom spennende fag som digitale medier, hotel management, marinbiologi kommunikasjon og journalistikk. Drømmer du om å ta en mastergrad på Hawaii, kan HPU tilby mastergradsstudier innen bl.a. Human resource management, informasjonssystemer, marinbiologi, engelsk og politikk & internasjonale relasjoner.  

Har du lyst til å reise til Hawaii på en Study Abroad-avtale for å ta et semester eller to på HPU, kan velge mellom en rekke spennende fag. Du kan blant annet studere spilldesign, religion, japansk, TV/film, fysikk eller psykologi. Kontakt en av våre studieveiledere dersom du trenger hjelp til å finne de fagene du er interessert i.

Studiestart på Hawaii Pacific University

Skoleåret på Hawaii Pacific University er delt inn i to semestre, det første med oppstart i september og det andre med oppstart i januar. HPU er et populært universitet så vi anbefaler at du søker så tidlig som mulig. 

Studier og studieretninger på HPU

Utvid listen under for å se hvilke studier du kan velge mellom på Hawaii Pacific University:

Høres Hawaii Pacific University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt