Hillsborough Community College

Campus på Hillsborough Community College, Studer i USA med KILROY

Studentlivet på Hillsborough Community College

HCC har fem campuser lokalisert i Tampa og i det omkringliggende Hillsborough County. Dale Marby Campus ble opprettet i 1970 og er HCCs største og eldste campus. Den består av syv bygninger som sammenlagt har over 46 000 kvadratmeter med klasserom, laboratorier, møterom og kontorer. 48% av HCCs studentmasse tilhører denne campusen.

Dale Marby Campus utmerker seg innenfor transfer-programmer så vel som tekniske studieprogrammer innen IT, tourism management og business. Campusen er dessuten hjem for HCCs egne tannklinikk, optikerklinikk, sportsarenaer og det luksuriøse studentboligkomplekset, Hawks Landing.

Bolig

HCC tilbyr studentboliger med høy standard innenfor campus-området. Praktisk plassert på Mabry Campus finnes det luksuriøse, fult møblerte leiligheter med 1, 2 eller 4 soverom. Alle leilighetene har tilgang til internett, datarom, treningssenter og et svømmebasseng.

Fordeler med studentboligene Hawks Landing:

  • Gangavstand til forelesningssalene
  • Romslig soverom med eget bad, samt internett og kabel-tv inkludert i prisen
  • Luksuriøst felleskjøkken og fullt møblert fellesstue
  • Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel
  • Resort-style svømmebasseng og sandvolleyballbane
  • Moderne treningsfasiliteter
  • Datarom med printere og arbeidsstasjoner
  • Gaming-rom og organiserte sosiale aktiviteter

Studentaktiviteter og idrett

Å delta aktivt i studentlivet utenfor lesesalen gir deg mulighet til å utnytte studenttilværelsen til det fulle. Er du aktiv i en organisasjon eller forening får du mulighet til å bli kjent med dine medstudenter samtidig som det ser bra ut på CVen. Skolen har et bredt utvalg av sosiale klubber, idrettslag og foreninger, så her finnes det noe for enhver smak.

Skolens egne servicekontor hjelper deg dessuten gjerne med å svare på spørsmål eller hjelpe deg med eventuelle utfordringer som oppstår underveis.

Høres Hillsborough Community College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt