Hillsborough Community College

Utsikten over Davis Islands - Tampa. Frister det ikke å studere i USA?

Studere i Tampa

HCC ligger i Tampa på Floridas solfylte vestkyst, ca. en times kjøring vest for Orlando. Tampa Bay-regionen er kjent for sitt rike marine dyreliv, utsøkte konsertarenaer, fantastisk shopping og massevis av utsøkte restauranter.

Å bo i denne regionen gir deg en smak av det søte liv, med solskinn året rundt, en livlig og variert kulturscene, blomstrende forretningsliv og utmerkede utdanningstilbud.

Som student på HCC kan du utnytte deg av Tampas brede utvalg av utendørsaktiviteter, enten du vil reise på telttur, ri, gå på fotturer, fiske, dykke, seile, sykle eller padle kajakk. Dessuten venter 56 kilometer med kritthvit sand og herlige badetemperaturer i Mexicogolfen, kun en kort kjøretur unna.

I tillegg til de populære fornøyelsesparkene Disney World og Universal Studios i nærliggende Orlando, har Tampa Bay-regionen også flere lokale attraksjoner å by på, som for eksempel Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo og MOSI (Museum of Science & Industry). 

Klima

Florida har et solfylt, fuktig subtropisk klima og temperaturer mellom 24-30 °C kan ventes fra midten av mai til midten av oktober. Vintrene i Tampa Bay-området er generelt tørre og milde. I gjennomsnitt har Tampa nesten 250 soldager i året.

 

Høres Hillsborough Community College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt