Musicians Institute

Drømmer du om en internasjonal musikkarriere, så finnes det knapt en bedre investering enn et studium på Musicians Institute i Hollywood!
 

Studere på Musicians Institute

Les også

Drømmer du om en internasjonal musikkarriere, så finnes det knapt en bedre investering enn et studium på Musicians Institute i Hollywood!

Hva kan du studere på Musicians Institute?

Musicians Institute tilbyr musikkstudier av ulik varighet (fra 10 uker - 4 år). Du kan spesialiere deg i utøvende musikk, som for eksempel bass, gitar, trommer, keyboard eller vokal. Du kan også studere musikkindustriprogrammer i bla. gitar- og lydteknikk, filmmusikk og musikkindustri.    

Hvorfor studere på Musicians Institute?

Flere av medlemmene i grupper som Red Hot Chili Peppers, Korn og Weezer, samt den svenske sangerinnen Meja har studert på Musicians Institute. Musicians Institute ligger på Hollywood Boulevard, rett ved Walk of Fame og Kodak Theatre i L.A. Her befinner du deg midt i sentrum av musikk- og filmindustrien i USA, og du kan knytte verdifulle kontakter for en karriere i den internasjonale musikkindustrien. 

Fakta

Antall studenter: 1500
Antall internasjonale studenter: 350
Akademisk kalender: Studiestart i januar, april, juli og oktober
Nivå og studieavgift:
Certificate in Performance fra 31 980 USD per år(2018)

Øvrige certificates med varighet 6-12 måneder fra 15 990 USD(2018)

Associate of Arts (2 år - 6 quarters) fra 31 980 USD per år(2018)

Bachelorgrad (4 år - 12 quarters) fra 28 800 USD per år(2018)

NB! Studier på Musicians Institute støttes IKKE av Lånekassen.

Universitetets hjemmeside: Musicians Institute

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Musicians Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt