New York Film Academy

Hovedcampuset til New York Film Academy ligger sentralt plassert ved Union Square på Manhattan

Studentlivet på New York Film Academy

New York Film Academy har campuser i New York, Los Angeles og Miami. Les videre om campusene, studentboliger og transport i de forskjellige byene eller bruk hurtiglinkene nedenfor.

New York Film Academy har i tillegg campuser over hele verden, som du også har anledning til å søke på. Skolen har blant annet campuser i Bejing, London, Paris, Florida og Kyoto, bare for å nevne noen.

Fasiliteter

Som student på NYFA har du tilgang til moderne utstyr som filmkameraer, redigeringsutstyr, lys, kostymer, fotokamera, øvingsrom, redigeringsrom med mer. Det er også gode muligheter for å jobbe på tvers av studielinjene, som for eksempel at skuespillerstudenter jobber sammen med filmstudenter. 

NYFA Campus i New York

NYFA Campus i New York - KILROY

NYFA Campus i New York har en god beliggenhet på Manhatten ved Union Square, Battery Place og ved New Yorks finansdistrikt. Offentlig transport som de ikoniske gule taxiene, subway og busser gjør det enkelt å bevege seg rundt i New York. Steder som Greenwich Village, Soho og Times Square er alle kun en kort spasertur unna. Og med Broadway i umiddelbar nærhet til campus har du spennende muligheter både som filmstudent, lovende skuespiller og musikalteaterstudent

Studentbolig i New York 

NYFAs boligkontor kan hjelpe deg med informasjon om bolig i New York. Du kan velge mellom studenthybel som du deler med en annen student eller å leie et rom eller en hel leilighet med flere studenter fra private utleiere. Det kan være dyrt å bo i området rundt campus, men det finnes også billigere alternativer. Eksempelvis kan du bo i Brooklyn som normalt er et rimeligere alternativ enn Manhattan. 

Det kan være en god ide å orientere deg om boligpriser på nettsteder som Craigslist.com, men vær obs på du ikke må inngå en leiekontrakt for du er på plass i byen og har sett leiligheten!

-------------

NYFA Campus i Los Angeles

NYFA Campus i Los Angeles - KILROY

NYFA Campus i Los Angeles ligger i hjertet av Hollywood, tett på filmstudioene til Universal og Warner Brothers. Dette betyr at du vil befinne deg midt i smørøyet av underholdningsbransjen. Som student ved NYFAs campus i Los Angeles vil du ha muligheten til å spille inn dine prosjekter på spennende lokasjoner. For eksempel vil en kjøretur rundt på Universals 'backlot' ta deg gjennom støvete meksikanske villaer, en imponerende romansk piazza, og en bakgate fra 1930-tallets New York.

Los Angeles har både metro, busser og tog som gjør det forholdvis enkelt å bevege seg rundt i den enorme byen. Det kan allikevel være nødvendig å ha en bil da offentlig transport ikke er så godt utbygd som i New York City. Studerer du "filmmaking" så kan det også være nødvendig å ha tilgang til bil, da du må frakte tungt utstyr rundt og komme deg til ulike innspillingssteder. Dersom du ikke har mulighet til å ha bil anbefales det å bo i sykleavstand til campus (Universal studios).

Studentbolig i Los Angeles

NYFA har ikke egne studentboliger i Los Angeles, men skolens boligkontor vil hjelpe deg med å finne et sted å bo. I L.A. velger mange å bo på Oakwood Appartments som ligger rett over gaten for campus. NYFA kan tilby rabatt for studenter som velger å bo der. Du kan også velge å bo i et rimeligere område et stykke utenfor campus - spesielt hvis du planlegger å bli i Los Angeles for en lengre periode og skaffe deg bil. 

---------

NYFA Campus i Miami

NYFA Campus i Miamu ligger i South Beach området, med kort avstand til både stranden og berømte Ocean Drive. Studenter ved NYFA i Miami vil kunne hente inspirasjon fra byen som er spekket med vakre Art Deco bygninger, fantastiske strender og en multikulturell befolkning. Alt dette er noe av det som gjør Miami til et ideelt sted å spille inn filmprosjekter. Campus i Miami tilbyr studentene topp moderne fasiliteter og instruktører i verdensklasse.

Studentbolig i South Beach, Miami

NYFA i Miami har ingen studentboliger tilknyttet universitetet, men skolens boligkontor kan hjelpe deg med å finne et sted å bo. Vi anbefaler at studenter finner et sted å bo i forkant av studiestart.  

Høres New York Film Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt