New York Film Academy

Søk på New York Film Academy

Søk på New York Film Academy

New York Film Academy har løpende opptak, derfor anbefaler vi deg å søke så fort som mulig for å sikre din studieplass. KILROY kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen.

Hvordan søker jeg på New York Film Academy?

KILROY er NYFAs offisielle representant i Norge, så hvis skolen har fanget din interesse kan du kontakte en av våre studieveiledere. Vi hjelper deg gratis med å søke på New York Film Academy og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Opptakskrav

New York Film Academy krever at man minst har generell studiekompetanse. Utover dette varierer opptakskravene fra program til program. I tillegg ønsker NYFA bevis på at du kan finanisere både utdanningen og oppholdet.  

Normalt ønsker skolen også at søkere kan demonstrere en genuin interesse for sitt fagfelt. Da all undervisning foregår på engelsk er det fordelaktig med gode engelskkunnskaper. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med oss for å få tilsendt søknadsskjemaet til New York Film Academy. Husk at vi veilede deg gjenom hele søknadsprossessen - fra valg av studieprogram til bestilling av flybilletter til New York, Los Angeles eller Miami.

 


 

Høres New York Film Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt