New York Film Academy

Studenter forteller om studietiden ved NYFA

Hvordan er det å studere på New York Film Academy? Les hva studentene synes!

Navn: Hanna
Grad: 4 ukers fotografi-workshop

Hanna forteller om sin studieopplevelse ved New York Film Academy

"Jeg har nok aldri hatt så bra lærere som på NYFA. De er veldig dyktige, avslappede, uformelle og morsomme, samtidig som de er pedagogiske. En perfekt kombinasjon om du vil lære mer innen et område du brenner for. Jeg tror også det er til stor hjelp at lærerne er praktiserende fotografer. Det gjør at de er oppdaterte på de nyeste teknikkene, og har alle fototermene ferskt i minnet.

Man går på skolen fem dager i uken, men som oftest ikke hele dagen. Man oppholder seg som regel ikke så mye i klasserommet, men er heller ute på gatene i New York og fotograferer."

Les mer om Hannas erfaringer fra New York Film Academy.


Navn:
Martine
Grad: 8 ukers fotografi-workshop

Martine deler sine erfaringer fra studietiden ved New York Film Academy

"Jeg valgte dette studiet fordi jeg ville lære mer om foto for å stille sterkere på jobbmarkedet, og for å bedre kunne forevige reisene mine. Studiet er ekstrem intensivt og veldig hands on, så jeg lærer utrolig mye på kort tid. Og det er en perfekt anledning for å bo i New York. Vi er små klasser, og blir raskt godt kjent med hverandre gjennom tett samarbeid.

Siden de fleste kommer langveis fra, og derfor kjenner ingen eller svært få her i byen, har vi mye omgang med hverandre utenom skolen også. Skolen er åpen fra 8 – 23, med lærerassistenter og utstyr tilgjengelig hele tiden, så det er tipp topp!"

Les mer om Martines erfaringer fra New York Film Academy.

Høres New York Film Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt