New York Film Academy

New York Film Academy gir deg en praktisk rettet utdanning
 

Studere på New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) ble grunnlagt 1992 og har raskt blitt en av USAs fremste filmskoler. Skolens gode omdømme skyldes at undervisningen foregår i små klasser der studentene får tett oppfølging av høyt kvalifiserte lærere og gjesteforelesere. Alle med erfaring fra Hollywood og filmbransjen i USA. Her vil du få den praktiske erfaringen du trenger for å bygge en karriere innen filmindustrien.

På denne siden gir vi deg en kort introduksjon til New York Film Academy. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieretninger, studentlivet i New York, Los Angeles og Miami, studentboliger og søknadsprosessen.

Hva kan du studere på New York Film Academy?

NYFA spesialiserer seg på fag innen filmbransjen. Skolen tilbyr fag og kurs innenfor film, produksjon, skuespill, musikalteater, foto, redigering, manus, dokumentarfilm, journalistikk, spilldesign og animasjon.

Hvorfor studere på New York Film Academy?

New York Film Academy (NYFA) er en av USAs fremste skoler for film og skuespill. Her er tempoet høyt og klassene små, og du har alle muligheter til å utvikle deg. Studiene har ingen krav om forkunnskaper, men du må være forberedt på å bruke all tid og energi på studiene dine. På NYFA følger man prinsippet "Learning by doing".

Studerer du på NYFAs campus i New York befinner du deg i filmverdens sentrum. Her finner du en blanding av mennesker, språk, kulturer og mat som ikke finnes noe annet sted. New York tilbyr et perfekt miljø for filmskapere.

NYFA har også et campus i Hollywood, Los Angeles - i selveste Universal Studios. Her er du midt i hjertet av filmindustrien, og ikke minst der hvor solen alltid skinner. Byens fordelaktige vær året rundt var en av grunnene til at filmindustrien flyttet sin virksomhet fra New York til Los Angeles på begynnelsen av 1900-tallet. Som student har du muligheten til å realisere dine prosjekter og få innsikt i hva som må til for å bli regissør, manusforfatter, skuespiller eller produsent.

Fakta

Antall studenter: 6500
Antall internasjonale studenter: 2600
Akademisk kalender: Studiestart avhenger av hva slags studium du ønsker å ta. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon.
Nivå og studieavgifter:
Workshops 1-12 uker fra 1175 - 3528 USD (2018)
Årsstudium fra 33 676 USD per år (2018)
Bachelorgrad fra 12 796 USD per semester (2018)
Mastergrad fra 16 839 USD per semester (2018)

NB! Studier på NYFA støttes IKKE av Lånekassen.

Universitetets hjemmeside: New York Film Academy

New York Film Academy har også en egen kanal på Youtube

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres New York Film Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt