San Diego State University

SDSU holder til i solfylte San Diego i California
 

Studere på San Diego State University

Kan du tenke deg å studere i en av Californias mest attraktive byer? Som student på San Diego State University får du en god akademisk utdannelse, med nærhet til både strand, storby og grensen til fargerike Mexico.

KILROY education samarbeider med American Language Institute (ALI) som tilbyr internasjonale studenter å ta 1-2 semestre på San Diego State University. 

Studieprogram

Universitetet har mer enn 3000 fag fordelt på 80 ulike emner. Du finner blant annet fag innen kunst og design, media, dans og teater, business og mye mer. Som Study Abroad-student må du velge mellom to studieprogram: SDSU General Courses eller SDSU Business Courses. 

Det er også mulig å ta fag på masternivå som Study Abroad-student, forutsatt at du har begynt på en mastergrad her hjemme.

Akademisk omdømme

San Diego State University er et høyt rangert universitet. Ikke bare er SDSU det eldste og største universitetet i San Diego, men det er også det tredje største univeristetet i California. I tillegg er avdelingen College of Business Administration på SDSU akkreditert av AACSB International

Hvorfor studere på San Diego State University?

I tillegg til å ha et godt rykte, dyktige lærere og gode fasiliteter er det flere gode grunner til å ta 1-2 semestre her:

  • SDSU campus ligger i nærheten av de beste strendene sør i California, som La Jolla, Coronado og Mission Beach
  • Universitetet tilbyr et stort utvalg av studier innen næringsliv, kommunikasjon og media
  • SDSU samarbeider med mange non-profit organisasjoner i San Diego, så studenter har mulighet til å delta i en rekke frivillige prosjekter
  • Det regner så og si aldri i San Diego
  • Ved siden av studiene kan du nyte aktiviteter som soling, surfing, skating, terrengsykling , sandvolleyball og mye annet
  • Byen er også kjent som en av de fineste og tryggeste byene i USA

SDSU vil gi deg en uforglemmelig opplevelse av studentlivet i USA!

Fakta

Antall studenter: 33 000
Antall internasjonale studenter: 1400
Akademisk kalender: Studiestart i januar og september
Nivå og studieavgift: Study Abroad fra 7325 USD per semester (2018/2019)

Det er ikke mulig å søke seg til en hel bachelor- eller mastergrad på SDSU gjennom KILROY. Vi kan kun hjelpe med søknader til studier på 1-2 semestre som en del av allerede påbegynte studier i Norge, ved dette universitetet.

NB! Du får du ikke støtte fra Lånekassen til studier via American Language Institute uten å være tilknyttet et lærested i Norge. 

Universitetets hjemmeside: San Diego State University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. Vi hjelper deg med å søke og gir deg veiledning underveis, helt gratis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt