San Diego State University

Studentlivet på San Diego State University - KILROY

Studentlivet på San Diego State University

SDSUs hovedcampus ligger sentrumsnært og i nærheten av Sør-Californias vakreste strender. Gjennom det universitetseide Mission Bay Aquatic Center, har du tilgang till ulike aktiviteter, som surfing og vannski. På campus finnes også andre fasiliteter som treningssenter, bibliotek, butikker og caféer.

Hvor kan jeg bo?

San Diego State Universtity tilbyr velutstyrte studentboliger og de jobber også tett sammen med andre boligutleiere. Du kan for eksempel bo sammen med en medstudent i en studentbolig eller du kan velge å leie en bolig fra en privat utleier. Et annet spennende alternativ er å bo hjemme hos en amerikansk vertsfamilie! 

  • University Towers Dormitory: I gangavstand til hovedcampus ligger University Towers Dormitory. Her deler du rom med en annen student. Måltider er inkludert, 7 dager i uken. Du vil også ha tilgang til et felleskjøkken. 
  • On-Campus Apartment: I kort avstand fra campus kan du dele en On-Campus leilighet med andre studenter. Alle leilighetene er utstyrt med et kjøkken som deles av beboerne. Pris avhenger av antall rom i leiligheten og om du deler soverom og bad med noen. 
  • Homestay: Bo hos en amerikansk vertsfamilie. To måltider om dagen er inkludert.
  • Off-campus Apartments: Mange studenter velger å leie en leilighet utenfor campus sammen med andre studenter. Dette er det billigste alternativet og universitetet kan hjelpe deg med å finne en leilighet. Populære områder for leieboliger er Mission Beach og Pacific Beach.  

SDSU studenthybel

Ved University Towers Dormitory deler du et møblert rom med en annen student.

Campus og faciliteter ved San Diego State University

Den idylliske campusen ved SDSU ligger kun 10 minutter fra de beste strendene i California, og gjennom det universitetseide Mission Bay Aquatic Center har du som student tilgang til ulike aktiviteter som surfing og vannski. San Diego State University har også mange andre gode fasiliteter slik at studentene skal få en så god opplevelse som mulig. For eksempel har universitetet tennisbaner og fotballbaner som kan brukes av studentene. Skolen kan også by på spennende kurs i seiling, surfing, kampsport og dans, samt musikk- og dansekurs i teateret på campus.

Surfing i San DiegoSom student ved SDSU har du tilgang til noen av de mest populære surfeområdene i verden

Transport mellom campus og San Diego sentrum

SDSU tilbyr gratis shuttlebusser mellom skolens forskjellige campuser og sentrum. I San Diego er det mest vanlig å ta bilen uansett hvor man skal, men for billøse studenter, kan man benytte seg av byens offentlig transportsystem. Det offentlige transportsystemet, bedre kjent som the Trolley, har en holdeplass like ved SDSU campus, i tillegg til mange andre holdeplasser rundt om i San Diego by.  

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt