San Diego State University

Søk på San Diego State University

Søk på San Diego State University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på San Diego State University.

Hvordan søker jeg på San Diego State University?

Hvis San Diego State University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på San Diego State University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Når skal jeg søke?

Vi anbefaler at du søker så hurtig som mulig, og minst 6 måneder før studiestart da SDSU har tidlige søknadsfrister. SDSU opererer med løpende opptak som betyr at du kan bli godkjent for opptak i forkant av søknadsfristen. Vær oppmerksom på at det også betyr at det er en risiko for at studieplasser fylles opp før søknadsfristen har gått ut!

Opptakskrav

San Diego State University krever at du har fullført minst 60 studiepoeng på en høyere utdanning for opptak til delstudier på 1-2 semestre (study abroad). Utover dette krever SDSU normalt et gjennomsnittlig karaktersnitt.

San Diego State University krever karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

 

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt