San Diego State University

Studentene forteller om studentlivet på San Diego State University

Studenterfaringer fra San Diego State University

Hvordan er det egentlig å studere på San Diego State University? Les og hør hva Christian og Catherine har å si om det å være student ved SDSU.

Christian, delstudier 2 semester i business:

"Det er et fantastisk miljø på skolen og lett å bli kjent med både amerikanere og andre utenlandsstudenter. Har også vært så heldig å bli kjent med noen helt supre amerikanere som har tatt oss med rundt og vist oss ulike severdigheter som har vært av stor opplevelsesverdi.

Når det gjelder universitetet og fagene, vil jeg si at det er et veldig godt universitet med gode professorer. Fagenes vanskelighetsgrad varierer en god del og ikke alle fag gir like stort læringsutbytte, men slik er det også hjemme. Noen ganger kan det være en utfordring at undervisningen er på engelsk og det samme gjelder prøver og eksamener. Men stort sett går det greit. Dessuten utvikler språket seg hver dag. Det er et litt annerledes system med tanke på hvordan lekser og tester gjennomføres, og jeg synes faktisk det er veldig læringseffektivt. Så alt i alt trives jeg veldig godt med undervisningen her."

Hør Catherine fortelle om American Language Institute og SDSU:

 

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt