San Diego State University

Studere i San Diego - KILROY

Livet som student i San Diego

San Diego ligger på Californias sydspiss på grensen til Mexico og har et behaglig klima året rundt. Byen har flere ganger blitt kåret til "America's Finest City", mye takket være sin skjønnhet. Men byen er ikke bare vakker, den er også en av de tryggeste i USA. Kulturtilbudene er mange, og her finnes severdigheter som det verdensberømte Sea World og San Diego Zoo.

Livet i San Diego

Byen San Diego er perfekt om du liker sommer- og utendørsaktiviteter. Ikke bare er San Diego et ferieområde med varmt vær, utallige strender og shopping muligheter. Det er også stedet hvor både de lokale og turister nyter godt av mulighetene for fart og spenning med blant annet surfing, skating, mountain biking, strandvolleyball og de mange fornøyelsesparkene. Byen med ca. 1,2 millioner innbyggere har et ungt aldersgjennomsnitt, noe som gjenspeiles i gatelivet. Atmosfæren er varm og vennlig, og hvis man selv er åpen for nye opplevelser, kommer man definitivt aldri til å kjede seg!

Løpetur på stranden i San Diego - KILROYHvorfor ikke legge løpeturen til stranden?

Populære nabolag i San Diego

Mission Beach og Pacific Beach er populære områder blant internasjonale studenter i San Diego. Hvis du planlegger å studere ved SDSU og foretrekker å bo "off-campus" er disse to nabolagene som ligger like ved hverandre fine steder å bo. I tillegg til en 4 km lang strand, har området en liten bukt hvor du kan prøve et variert utvalg av vannsport, samt kaféer, restauranter og butikker. 

Ting å gjøre i San Diego

Når du ikke sitter på lesesalen eller i klasserommet kan du utforske alt det San Diego har å by på. Hint: det er ikke lite! Under har vi listet opp noe av det du kan finne på i San Diego:

 • Du kan besøke San Diego Safari Park, USS Midway museumet, eller hopp på et San Diego havnecruise.
 • Delta på en Øl-tour. Det er mer enn 70 bryggerier i San Diego.
 • Spis taco eller en California Burrito. Byen er kjent for sine 'taquerias' (taco-restauranter). Det finnes over 1 000 taquerias i San Diego. 
 • La Jolla er en avslappet småby ved kysten utenfor San Diego. Perfekt for en dag med bading, snorkeling, surfing, dykking og kajakkpadling. Og etter en lang dag på stranden kan du nyte et bedre måltid på en av de mange restaurantene som ligger i La Jolla.  
 • Hopp ombord en av båtene som tilbyr hval- og delfinsafari for en opplevelse som vil ta pusten fra deg. Det marine livet langs Californias kyst er mangfoldig, og du vil blant annet kunne se hval, delfin, sel og sjøløve.
 • Besøk fargerike Mexico, Hawaii eller Palm Springs.
 • Utforsk en av de mange flotte nasjonalparkene. Her er det bare å velge: Anza-Borrego Desert State Park, Cleveland National Forest, Joshua Tree National Park eller Yosemite National Park,
 • Prøv kanopadling eller wakeboard på Colorado River
 • Ta toget til Los Angeles - det er en vakker togtur langs kysten.
 • Dra på en Pacific Coast Highway roadtrip fra San Diego til San Francisco. Vi kan hjelpe deg med leiebil i San Diego.  

Yosemite Nasjonalpark - KILROY

Yosemite National Park 

Utelivet i San Diego

Studentfest i San Diego - KILROY Liker du å gå ut på bar, arrangementer, festivaler, shows, restauranter eller nattklubber? San Diego er kjent for sine elleville fester og natteliv. En av de beste områdene å dra til er Gaslamp Quarter. Det vil også bli arrangert mange fester av studentene på campus. Men husk: i USA er det ulovelig å drikke alkohol hvis du er under 21 år. 

5 gratis aktivteter i San Diego

 1. Se den vakre solnedgangen ved Oceanside Pier mens dere sitter rundt et bål
 2. Slapp av og nyt en rolig dag ved en av Californias verdensberømte strender. 
 3. Balboa park er også vel verdt et besøk. Dette er en vakker park med mange museum. Inngang til selve parken er gratis. Det gjelder også for Botanical Building og de fleste hagene. Du må derimot betale for å besøke de forskjellige museumene i parken. 
 4. Rusle gjennom vakre Hotel del Coronado. Dette Viktorianske strandhotellet, som på folkemunne bare kalles "the Del", er den nest største trekonstruksjonen i USA og har vært et nasjonalhistorisk landemerke siden 1977. Hotellet ligger i Coronado - en liten by på en halvøy utenfor San Diego.
 5. Besøk Museum of Contemporary Art i San Diego. Det er gratis inngang hver dag for alle under 25 år, mens for studenter over 25 år koster inngang kun 5 dollar. Husk legitimasjon og studentbevis!  

Solnedgang ved Oceanside Pier, San Diego - KILROYSolnedgang ved Oceanside Pier

Balboa Park - KILROYBalboa Park.

Klima

Området har temperert middelhavsklima, mens San Diego i seg selv har subtropiske, tørre somre og mye solskinn året rundt. Gjennomsnittstemperaturene ligger på 14 grader i januar og 22 grader i juli. Snø og is er mer eller mindre ikke-eksisterende om vinteren.

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt