Santa Barbara City College

Studentlivet på Santa Barbara City College

Studentlivet på Santa Barbara City College

Har du lyst til å studere ved Santa Barbara City College, men du vet ikke hvor du skal bo eller hvordan studentlivet på campus er? Les videre og finn det ut!

Studentbolig ved Santa Barbara City College

Det finnes ingen studentboliger på campus, men det er mange ulike studentleiligheter rundt om i byen. Som internasjonal student kan du også få hjelp av SBCCs International Student Housing Coordinator til å finne bolig i Santa Barbara.

Mens noen studenter foretrekker å bo hos en amerikansk vertsfamilie, foretrekker andre studenter å dele en leilighet med andre studenter. Fordelen med å bo sammen med andre studenter er at du vil ha muligheten til å bli bedre kjent med andre studenter ved SBCC. 

Du vil finne et stort utvalg av leieboliger og studentbolig-komplekser i kort avstand til skolen. I tillegg finnes det mange leiliheter til leie også lengere unna med bussforbindelser til skolen. Sjekk ut SBCC Housing website for å se hvilke boligalternativer som finnes. Du kan også søke etter en roommate via nettsiden, og se kart over de forskjellige nabolagene.

Vær oppmerksom på at boligmarkedet i Santa Barbara er dyrt. SBCC har laget et budsjetteringsdokumet som vil kunne hjelpe deg å kartlegge hva du vil ha råd til. Ikke glem å legge til utgifter til nødvendig utstyr, mat og vaskeri.

Når skal starte å lete etter bolig? 

  • Hvis du skal starte studiene dine om høsten, anbefaler vi at du begynner å lete etter bolig i mars - april. 
  • Skal du begynne til vårsemesteret bør du starte å lete etter bolig i november - desember.

Campus på Santa Barbara City College

Santa Barbara City College har en flott beliggenhet i kort avstand til stranden og med en vakker utsikt over Stillehavet. Når du ikke har forelesning kan du ta med deg bøkene til stranden for å studere, slikke sol eller spille en runde volleyball med vennegjengen. 

Santa Barbara Beach sett fra piren

Campuset har gratis WiFi overalt som gjør det lett for studenter å utnytte hele campuset til studere, enten det er i biblioteket, i kafeterian eller i loungene. Skolen har også et ressurssenter som tilbyr gratis studiehjelp til alle studenter.

På campus finner du også mange kaféer og grøntarealer, samt sport- og treningsfasiliteter av god standard. Vil du finne på noe utenfor campus er det kort avstand til Santa Barbara City, hvor du finner flerfoldige restauranter, barer, kafeer, kino, konsertlokaler og butikker.

Campuslivet ved SBCC 

Det finner over 50 aktive studentklubber og foreninger på SBCC, som fungerer som en utmerket sosialiseringsplattform. Enten om du er interessert i internasjonal business, kunst, astronomi, eller sport, vil du finne en forening som passer for deg. Vi anbefaler alle internasjonale studenter å ta del i en studentklubb da dette er en perfekt måte å bli kjent med andre studenter på.

I tillegg arrangerer skolen mange forskjellige events og multikulturelle arrangementer på campus. Hvis dette er noe du er interessert i anbefaler vi at du kjøper en Student Activity Sticker, som vi gi deg gratis adgang til mange sportsarrangementer, førpremierer på skolens drama og musikal forestillinger, samt rabatter ved skolens bokhandel og andre forhandlere i Santa Barbara sentrum. 

Amerikansk fotballbane ved Santa Barbara City College

Transport

Alle SBCC studenter mottar et busspass som gir gratis adgang til offentlige busser i Santa Barbara i løpet av studiesemesteret.

Høres Santa Barbara City College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt