Santa Barbara City College

Søk på Santa Barbara City College

Søk på Santa Barbara City College

Santa Barbara City College har rullende opptak, og vi anbefaler deg å søke i god tid. Er du i tvil om du oppfyller opptakskravene eller hvordan du skal søke, ta kontakt med oss.

Hvis du er interessert i å studere ved SBCC, ta kontakt med oss. Vi er SBCCs offisielle representant i Norge, og vi vil besvare alle dine spørsmål, samt hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen - helt gratis!

Opptakskrav ved Santa Barbara City College

Santa Barbara City College vil vurdere din søknad basert på dine tidligere studier, karakterene dine og dine nåværende fag. Santa Barbara City College krever du er minst 18 år når du starter dine studier ved skolen. 

Skolen krever normalt et gjennomsnittlig karaktersnitt fra videregående, men vær oppmerksom på at kravene kan variere mellom de forskjellige studieprogrammene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Alle nye studenter må ta Assessment tests i engelsk og matematikk når de begynner.

Når er søknadsfristene?

Santa Barbara City College har studiestart to ganger i året, i tillegg til sommerskole. Søknadsfristene er som følger:

  • Vårsemester: 1. november
  • Høstsemester: 1. juni

Vi anbefaler derimot at du søker så tidlig som mulig når du har bestemt deg for at du ønsker å studere ved SBCC. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 4-5 måneder å få behandlet og godkjent et studentvisum, og det kan derfor være lurt å starte søknadsprosessen allerede 6 måneder før studiestart.  

Høres Santa Barbara City College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt