Santa Barbara City College

Studere i Santa Barbara med KILROY

Studere i Santa Barbara

Santa Barbara ligger i California på USAs vestkyst, bare 1,5 time fra Los Angeles. Byen med 90 000 innbyggere er en perle mellom fjellet Santa Ynez og havet. På grunn av sine herlige sandstrender og hvitkalkede hus bygget i kolonistil, blir byen ofte kalt for USAs riviera.

Studentlivet i Santa Barbara

Santa Barbara er på alle måter en studentby da både Santa Barbara City College og UC Santa Barbara holder til her. Her er det noe for alle - den sportye, den eventyrlige og den kulturelle! Bli med på noen av de mange utendørsaktivtetene som er tilgjengelig her, svi av noen kroner på shopping i State Street, og nyt en kveld på noen av de beste restaurantene og nattklubbene dette landet har å by på. 

Pent plassert mellom Stillehavet og fjellene, har denne byen alt hva California er kjent for, hvor du vil oppleve en perfekt kombinasjon av kunst og kultur som er typisk for en storby og tryggheten ved en liten kystby. Santa Barbara er et fantastisk sted å være for en student!

Hvis du derimot higer etter litt "big city life" er storbyene Los Angeles og San Francisco akkurat nærme nok til at man kan ta en dags- eller helgeutflukt. Du kan nyte den pulserende atmosfæren L.A er kjent for etter kun 1,5 times kjøretur, mens kjøreturen opp til San Francisco vil ta deg ca. 6 timer. Lei en bil og ta en mini road-trip når du har en ledig helg!

Los Angeles er kun 1,5 times kjøretur fra Santa Barbara

California 

California er staten som har noe for enhver smak! Hvis du liker strender har du kommet til riktig sted - med en kystlinje som strekker seg over 1.700 km kommer du garantert til å finne en strand som passer din smak. Men strender er ikke det eneste California kan by på. Som USAs kreative og kulturelle hovedkvarter, kan du forvente å finne en meget variert kunst og kultur-scene. 

Er du interessert i utendørsaktiviteter har du plenty av valgmuligheter i California. Besøk noen av de flotte nasjonalparkene, innsjøene, skogene, sporstarrangementene og vingårdene som holder til her. Fra Death Valley til Yosemite nasjonalpark, fra strender til snødekkede fjelltopper, og et yrende natteliv - California kan virkelig by på det hele!

Få med deg Yosemite National Park når du studerer i Santa Barbara

15 gratis aktiviteter i Santa Barbara

Selv om Santa Barbara kan være ganske dyrt, er det fortsatt mange ting du kan gjøre som ikke koster noe. Besøk museumer, parker og strender uten å bruke en formue mens du studerer i Santa Barbara.

 1. Ta turen til State Street, og opplev den lokale kulturen.
 2. For deg som elsker strandlivet: en av Santa Barbaras mest velbevarte hemmeligheter er Santa Claus Beach. Hvis du er interessert i å speide etter kjendiser og vise fram bikinikroppen din, ta turen til Butterfly Beach i Montecito.
 3. Se hvaler i horisonten fra Shoreline Park, som har en god utsikt over hvalenes migrasjonsrute.
 4. Få med deg litt kultur ved å delta på en Downtown Art Walk, som gjennomføres den første torsdagen i hver måned. I tillegg til gallerier, kunstrelaterte samlingssteder og butikker, kan du også oppleve vinsmaking og live musikk. 
 5. Hver søndag kan du rusle langs Canarillo Boulevard og oppleve Santa Barbara Arts and Crafts Show, hvor du kan se lokale kunstneres verk.
 6. Ta en dagstur til Nojoqui Falls, og gå den 15-minutters turen opp til toppen hvor du kan nyte utsikten over fossefallet.
 7. Spis deilig mat og nyt atmosfæren på Farmer's Market i sentrum av Santa Barbara.
 8. Kjør langs flotte Highway 154 til Santa Barbara Wine Country (det vakre landskapet er gratis selv om vinen du vil bli fristet til å kjøpe med deg ikke er det).
 9. Nyt en lat dag og slapp av ved Carpinteria State Beach Park
 10. Test dine skate-ferdigheter ved Skater's Point med sine ramper, halfpipes og rails. Skater's Point ligger rett ved stranden langs Cabrillo sykkelsti. 
 11. Få litt frisk luft og ta turen opp til Inspiration Point, som er et av de mest populære fotturene i hele Santa Barbara-regionen. Turen opp vil ta deg ca. 1-2 timer. 
 12. Dra ut til Guadalupe Dunes. Vær oppmerksom på at enkelte områder kan være inngjerdet om sommeren da det er hekkesesong for Snowy Plover fuglene. 
 13. Sjekk ut dagens fangst ved Stroll Stearns Wharf, som er den eldste bryggen som fortsatt er i drift langs hele vestkysten. 
 14. Mellom desember og mai kan du besøke Carpineria Sea Sanctuary, og se alle selene som holder til langs kysten.
 15. Få med deg den pittoreske solnedgangen ved Goleta Point. Området er også perfekt for fotturer.  

Utforsk solfylte California på sykkel

Klima

Santa Barbara har et varmt og komfortabelt klima året rundt. Gjennomsnittstemperaturen ligger mellom 15°C og 25°C i august, og mellom 7°C og 18°C i januar.

Leiebil i California

California er en perfekt destinasjon for en road trip. Lei en bil og ta en weekend-tur med vennene dine langs kysten, eller planlegg en lengere road trip i USA som du kan ta når du er ferdig med studiene.

Høres Santa Barbara City College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt