Santa Monica College

Campus har vunnet flere priser for sitt design og bærekraftighet og her finner man fontener og koselige sittegrupper for studentene.

Studentlivet på Santa Monica College

Santa Monica College ligger ca. 3 km fra Santa Monica Beach, og har mange gode fasiliteter som studentene kan benytte seg av.

Fasiliteter

På campus finner studentene alt man skulle trenge som student. Her finner man pc-rom, treningsfasiliteter, områder for utøvende og visuell kunst og mange studentklubber. Campus har vunnet flere priser for sitt design og bærekraftighet, og her finner man fontener og koselige sittegrupper for studentene.  

Transport

Det er mange måter å komme seg rundt i Santa Monica. Det er populært å sykle, og det er et godt utbygd kollektivtilbud som kan ta deg til campus. Santa Monica Big Blue Bus er gratis for studenter, og kan ta deg rundt i Santa Monica og i Los Angeles. Mange studenter kjører også bil til skolen.  

Bolig

Det finnes ingen studentboliger på campus, men det finnes flere typer private studentleiligheter og andre typer boliger rundt i Los Angeles. Mange studenter bestiller et midlertidig bosted før avreise (f.eks. et hostel) for de første ukene i LA, fram til de finner et fast bosted. 

Høres Santa Monica College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt