University of California, Los Angeles

På UCLA har du muligheten til å studere i et inspirerende miljø
 

Studere på University of California, Los Angeles (UCLA)

UCLA ble bygget som University of Californias andre campus i 1919 og har siden den gang produsert nobelprisvinnere, Guggenheim-stipendmottagere, olympiske mestre og anerkjente kunstnere. UCLAs imponerende meritter har ført til at de i dag mottar flere søknader enn noe annet universitet i USA og er dermed USAs mest populære universitet! Som internasjonal student har du muligheten til å ta fag gjennom UCLA Extension eller gjennom College of Letters and Science.

MERK! For å skulle få støtte av Lånekassen til studier ved UCLA Extension, er det helt nødvendig at du allerede tilhører en utdanningsinstitusjon i Norge. I praksis betyr dette at vi i KILROY kan kun hjelpe med søknader til studier på 1-2 semestre ved UCLA Extension som en del av allerede påbegynte studier i Norge.

Hva kan du studere på UCLA?

Gjennom UCLA Extension kan du studere blant annet arkitektur, design, kommunikasjon, business, finans, accounting, markedsføring, internasjonal handel, eiendomsmegler, musikkproduksjon og journalistikk. Så framt du oppfyller de gjeldene opptakskravene, kan du på College of Letters and Science studere en rekke ulike fag innen samfunnsfag, humanistiske fag og naturvitenskap.

Hvorfor studere på University of California, Los Angeles Extension (UNEX)?

UCLA Extension tilbyr utdanning innen en rekke ulike spesialiseringer slik som markedsføring, finans, ingeniørstudier og screenwriting. Mange av disse studiene inkluderer et internship som en del av studieforløpet, noe som gir deg en perfekt anledning til å kombinere en akademisk utdanning med verdifull praktisk erfaring. Den spesialiserte praktiske treningen du får gjennom internship-perioden styrker ikke bare CVen din, men gir deg også verdifull innsikt inn i bransjen.

Som internasjonal student har du muligheten til å velge kurs både fra UCLA Extension og The UCLA College of Letters and Science, noe som vil gjøre det mulig å overføre studiepoeng fra UCLA til ditt hjemuniversitet i Norge (såfremt fagene har fått forhåndsgodkjenning).

Akademisk omdømme

UCLA er en av USAs mest anerkjente offentlige universiteter og blir kun slått av søstercampusen; Berkeley. UCLA scorer godt både på akademiske prestasjoner, forskningsmessige framskritt og omdømme. Som tidligere nevnt er UCLA den akademiske institusjonen i USA som mottar flest søknader i året, noe som har sammenheng med skolens ypperlige beliggenhet, fremdragende akademiske prestasjoner og aktive studentliv. UCLA ble nylig rangert som nr. 37 på QS World University Rankings (2014), nr. 8 i Times Higher Education World Reputation Rankings (2013) og som nr. 12 på the Academic Ranking of World Universities av Shanghai Jiao Tong (2014).

Fakta

Antall studenter: 41 000
Antall internasjonale studenter: 3 000
Akademisk kalender: UCLA har en quarter-ordning med studiestart i september, januar og mars/april, men det beste er å starte i september og bli ett år eller å starte i januar og bli til sommeren.

Nivå og studieavgifter:

Study Abroad (1-3 quarters): Fra 9530USD per quarter (2018)
Certificate program(2 - 6 quarters): prisene varierer mellom de ulike, fra 3000USD per quarter (2018)

Universitetets hjemmeside: University of California, Los Angeles

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å søke på UCLA. KILROY hjelper deg med å søke og gir deg den veiledningen du trenger underveis, helt gratis! Vår kunnskap er din trygghet.

Høres University of California, Los Angeles spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt