University of California, Los Angeles

UCLAs nye sportsarena Pauley Pavilion er et populært møtested blant studentene

Studentlivet på University of California, Los Angeles (UCLA)

UCLA har en enorm campus ved foten av Santa Monica-fjellene. I nord grenser campusen til verdensberømte Sunset Boulevard, og stranda er kun 15 minutter unna. På UCLA befinner du deg midt i smørøyet!

UCLA er kjent for sin vakre campus, som faktisk har blitt en turistattraksjon i seg selv og som ukentlig tiltrekker seg hundrevis av besøkende. De ikoniske byggene; Royce Hall og Powell Library er virkelig vakre, så drømmer du om å studere et sted med flotte bygg og inspirerende arkitektur er UCLA stedet! UCLAs campus er også kjent for å være veldig trygg, både på dagtid og på nattestid. Studentlivet er livlig og du kommer til å være omgitt av studenter til alle døgnets tider.

Fasiliteter på campus

UCLA tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som bidrar til å gjøre studenthverdagen bedre, både på fritiden og i skoletiden. Som student kan du for trene på the John Wooden Center, sole deg ved svømmebassenget på Sunset Canyon Recreation Center, lese en god bok på et av skolens mange bibliotek eller møte venner på Ackerman Student Union. Kjenner du sulten komme krypene kan du nyte et herlig måltid på en av de mange cafeene og restaurantene på og i nærheten av campus.

Det største møtepunktet på campus er Pauley Pavilion, UCLAs splitter nye sportsarena for basketball, volleyball og turn. Studentene på UCLA er veldig stolte av skolen sin og de tilhørende idrettslagene, så Pauley Pavilion er alltid proppfull av jublende studenter og fans når det er tid for kamp. Finn fram college-jakka, gjør deg klar for en ekte amerikansk college opplevelse og dra på amerikansk fotballkamp sammen med 90 000 andre jublende fans!

Studentbolig i Los Angeles

Som student på UCLA har du muligheten til å bo i dorms på campus, men de fleste internasjonale studenter velger likevel å bo privat utenfor campus. Det vil gi deg mer frihet og lar deg være mer selvstendig, noe som også er grunnen til at de fleste amerikanske studentene foretrekker å bo privat etter å ha bodd på campus de første par årene.

Det omkringliggende nabolaget Westwood, har en livlig atmosfære dominert av studenter, og kan by på en rekke leiemuligheter, enten du kunne tenke deg å bo alene eller i kollektiv. Trenger du hjelp til å finne et sted å bo kan du ta kontakt med UCLAs egne Community Housing Office, som tilbyr hjelp til alle boligsøkende studenter. 

Høres University of California, Los Angeles spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt