University of California, Los Angeles

Studere i LA | Studentlivet i LA

Studentlivet i Los Angeles

UCLA har en perfekt beliggenhet i den pulserende storbyen Los Angeles, midt i hjertet av solfylte California. Campusen ligger i Westwood Village, en liten “college town” tett på kjente områder som Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach, Century City, West Hollywood og Bel-Air.

Studentlivet i Los Angeles

California og spesielt Los Angeles er kjent for å ha en helt egen kultur som er mer liberal og som skiller seg ut fra resten av USA. LA er en veldig åpen og progressiv by, noe du også reflekteres i studentmassen på UCLA. Her vil du kunne møte mennesker fra alle mulige forskjellige kulturer, etniske bakgrunner, sosiale klasser og religioner, og det er dette store mangfoldet som gjør Los Angeles til en såpass spennende og dynamisk by. Her kommer du garantert til å finne noen som har de samme interessene som deg, uansett hvor sære eller unike de måtte være. Menneskene i LA, både på og utenfor campus er generelt veldig åpne og velkomne, noe som gjør det enkelt å få seg venner og bli kjent med nye mennesker. 

LA er et flott sted å være og det eneste som kan kreve litt tilvenning er all trafikken og den amerikanske kjørekulturen, som står veldig sterkt blant LAs nesten 4 millioner innbyggere. Du behøver likevel ikke å bekymre deg for å måtte skaffe deg bil, for Westwood Village byr på et bredt utvalg av restauranter, underholdning og barer, alt innen gangavstand fra campus. Har du lyst til å utforske andre deler av LA kan disse også nås relativt enkelt fra bussholdeplassen på campus.

Klimaet i Los Angeles

"Sunny California" er tro mot sitt gode rykte når det kommer til været og LA er stort sett solfylt og varmt hele året. Temperaturen synker noe i løpet av høsten og vinteren, men svingningene mellom sesongene er generelt små, så det er ikke uvanlig å nyte en solfylt dag på stranden også i desember.

Høres University of California, Los Angeles spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt