University of California, San Diego

Universitetet ligger i La Jolla, 25 minutter fra Californias nest største by San Diego. San Diego ligger like ved sjøen på USAs Stillehavskyst, med Mexico og Los Angeles like rundt hjørnet.
 

Studere på University of California, San Diego

UCSD ligger i naturskjønne omgivelser og byr på mange opplevelser både akademisk og sosialt. Universitetet holder høy akademisk standard og har utallige sosiale klubber og sportsklubber som er tilknyttet skolen. Atmosfæren er ung, og befolkningen i området er varm og imøtekommende mot studenter som velger å studere her.

Hva kan du studere på UCSD?

Ved University of California, San Diego kan du blant annet studere utøvende kunst, ingeniørfag, naturvitenskap, humanistiske fag, samfunnsvitenskap og økonomi.

Akademisk omdømme

UCSD er ett av USAs fremste forskningsinstitusjoner og er høyt rangert i USA.

US News and World Reports rangerer UCSD som nr. 8 blant de beste offentlige universitetene i USA, og som nr. 38 blant de beste universitetene i landet.

The National Recearch Council plasserer UCSD som nr. 10 i USA for kvalitet på studier. De har også vurdert universitetets marinbiologistudier til å være landets beste. Kaplan/Newsweek College Guide har kalt UCSD for den "hotteste" institusjonen for studenter med interesse for naturvitenskaplige fag.

Hvorfor studere på UCSD?

UCSD er ett av Californias 10 universiteter. Det ble etablert i 1960 som forskningsinstitutt og har siden blitt et godt etablert universitet. University of California, San Diego er mest kjent for sine studer innenfor naturvitenskaplige og tekniske fag. I tillegg til høy akademisk kvalitet på studiene vil San Diego gi deg en flott studieopplevelse!

OBS! KILROY kan kun hjelpe med søknader til studier på 1-2 semestre som en del av allerede påbegynte studier i Norge.

Fakta

Antall studenter: 26000
Antall internasjonale studenter: 1000
Akademisk kalender: Studiestart i januar, mars/april og september
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad fra 7800 USD per quarter (2018)

NB! For å få støtte til studier ved UCSD Extension, må du være tilknyttet et universitet eller høgskole i Norge.

Universitetets hjemmeside: UCSD Extension

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!


 

Høres University of California, San Diego spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt