Vietnam

Fossefall i Vietnam
 

Hvorfor studere i Vietnam?

Vietnam er i rask utvikling og er et spennende sted å være. Med nye mulighter som skapes hver dag, en fasicnerende vekst og konstant utvikling, er det vanskelig å forestille seg et mer spennende sted å studere.

Hvis du har lyst til å studere et sted utenom det vanlige og ønsker å bygge en CV som skiller seg ut i mengden bør du studere i Vietnam! Dette er et dynamisk land, i hurtig utvikling som er befolket av et vennligsinnet folk. 

Vårt samarbeidsuniversitet i Vietnam, RMIT Vietnam, tilbyr toppmoderne fasiliteter, med entusiastiske forelesere som virkelig brenner for det de driver med. Universitetet har campus i Vietnams to største byer, Hanoi og Ho Chi Minh. Dermed har du muligheten til å velge mellom å studere i to forskjellige, pulserende byer fulle av liv. 

Studentlivet i Vietnam

Å studere i Vietnam er en perfekt anledning for deg som har lyst til å fylle på med læring også utenfor klasserommet. Når du oppholder deg i et land i en lengre periode blir du kjent med landet og kulturen på en helt annen måte og du får samtidig testet dine grenser og din kulturelle forståelse i møte med andre kulturer. 

Vietnam kan høres ut som en eksotisk og kanskje litt mystisk destinasjon for mange som ikke har besøkt landet. Mange av den eldre generasjonen ser kanskje utelukkende på Vietnam som et land som var i krig for mer enn 30 år siden, og er kanskje bekymret for at det kan være farlig å reise dit. Men det landet som vi kjenner som Vietnam i dag, er helt forskjellig fra det Vietnam som var i krig for lenge siden. Du skal derfor ikke være redd for å prøve noe litt annerledes, søk på studier i Vietnam!

Fakta om Vietnam

Folketall: 91 mill. (2012)
Hovedstad:
Hanoi
Største byer:
Ho Chi Minh, Hanoi og Da Nang
Språk:
Vietnamesisk
Valuta:
Vietnamesiske dong
Tidssone: 
+6 (+5 ved sommertid)

Høres Vietnam spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt