RMIT Vietnam

RMIT Vietnam campus

Studentlivet på RMIT Vietnam

RMIT Vietnam har to hovedcampuser, Saigon South Campus og Hanoi Campus. Saigon South Campus ligger i distrikt 7 i Ho Chi Minh City og campuset i Hanoi er et bygg med flere etasjer ved bredden av Ngoc Kan-innsjøen.

Saigon South Campus

Saigon South campus er spesialbygd, moderne, pedagogisk og av internasjonal standard. Hovedbygningen på campuset, AB1, har wifi i alle fem etasjer, som gjør at studenter hele tiden har tilgang på akademiske ressurser hvor enn de befinner seg.

"The Recreation and Events Complex" byr på en rekke fritidsaktiviteter, og gir studentene mulighet til å forbedre sine ferdigheter utenfor klasserommet. Studentaktiviteter inkluderer ulike foreninger og sportslag som fotball og basketball. Det blir også undervist i yoga, aikido og ulike typer dans.

En annen bygning på campuset, AB2, tilbyr studiefasiliteter til over 4000 studenter og moderne serveringssteder tilbyr et variert utvalg av vietnamesisk og vestlig mat.

Hanoi Campus

RMIT Vietnam i Hanoi har fått nye, attraktive lokaler i Handi Resco-bygningen, ved bredden av en av Hanois mest pittoreske innsjøer. Det nye campuset har det siste innen moderne undervisningsutstyr, inkludert bruken av multimedieteknologi og andre innovative verktøy som gir små grupper muligheten til å lære i en uformell og samarbeidende setting.

En rekke sportsbegivenheter og andre sosiale aktiviteter er også tilgjengelig for studenter. Campuset åpnet i 2004 og har rundt 1200 studenter innenfor engelsk, business, regnskap, kommunikasjon og på masternivå i business.

Bolig

På Saigon South Campus finnes det boliger til rundt 100 studenter, og boligene varierer fra studioleiligheter for en person til leiligheter man deler med flere. Alle rommene har safe og internett.

I Hanoi er det ikke mulig å bo på campus, men universitetets eget student support team og internasjonale avdeling hjelper alle studentene med å finne bolig.

Overlevelsestips fra studentene på RMIT Vietnam

Høres RMIT Vietnam spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt