RMIT Vietnam

Studere i Vietnam i Hanoi eller Saigon på RMIT Vietnam - KILROY

Studere i Vietnam

Det bor rundt 90 millioner mennesker i Vietnam, og landet strekker seg over 1400 kilometer langs østkysten av den indokinesiske halvøya. Ho Chi Minh City er et unikt eksempel på en by i stadig forandring, full av motsetninger og overraskelser. I hovedstaden Hanoi merker du betydningen av hvordan et lands fortid kan inspirere fremtiden. Hanoi blir ofte referert til som det politiske og kulturelle hjertet av Vietnam, mens Ho Chi Minh City er den kommersielle hub'en.

Ho Chi Minh City (Saigon)

Denne metropolen er en av de mest hurtigutviklende destinasjonene i Sørøst-Asia. Den raske utviklingen i løpet av de siste 5 årene har gjort byen sjarmerende på en unik måte, med moderne skyskrapere i sterk kontrast til den vakre og velbevarte franske kolonialarkitekturen.

Kjent som den økonomiske hovedstaden i Vietnam, har Ho Chi Minh City byttet ut sykler til fordel for motorsykler og hastet seg inn i det 21. århundre. Enten gående eller på scooter gjennom de travle gatene, er det vanskelig å forestille seg at denne byen bare for en generasjon siden var åsted for så mye uro.

Både kinesere, franskmenn og amerikanere har kommet og gått, og etterlatt en kulturell smeltedigel som damper med ånden av fremskritt.

Hanoi

Noen ganger referert til som "the grand old dame of the Orient", er Hanoi en by med sterke tradisjoner og robust kultur. Til forskjell fra mange asiatiske hovedstader, har Hanoi opprettholdt sin historiske autensitet. I 2010 feiret Hanoi sitt 1000-årsjubileum i et helt år for å hylle vietnameserne som på uttalige måter kjempet for å utvikle Vietnam til den nasjonen det har blitt, og for å overføre den stolte historien videre til fremtidige generasjoner. Dette oppsummerer hvordan Hanoi og resten av Vietnam utvikler seg - de ser tilbake på historien for å inspirere fremtiden. 

Se studentene selv fortelle om studentlivet på RMIT Vietnam

Høres RMIT Vietnam spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt