Karriereskifte - Master på 1 år

Karriereskifte - Master på 1 år

Ønsker du å studere noe annet enn du har bachelorgrad i? I utlandet har du mulighet til å søke på mastergrad uten en relevant bachelorgrad. Hvis du ønsker et karriereskifte, er dette dermed en unik mulighet for deg. 

Hvis man har en relevant bachelorgrad, kan man søke om å forkorte masterstudiet og blir da ferdig på kortere tid.

KILROY education samarbeider med en rekke læresteder i utlandet med mastergrader av ulik varighet: 1-2 år. I Australia er det oppstart i februar og kun 1 mnd vinterferie (juni-juli), så da vil du ha mulighet til å begynne i februar og være ferdig med mastergrad allerede i november!

Ta kontakt med KILROY education for mer informasjon!

 

Kommentarer
Stine
Hei! Jeg ønsker å ta en master i ledelse og organisasjon, er det noen steder som kunne tilbudt meg dette på ett år? Jeg har en backelor i arkeologi, så ikke akkurat den mest relevante graden for hva jeg ønsker å ta master i... Ønsker helst å dra til USA. :)
12.12.2013 20:03:17
blog comments powered by Disqus
Contact