• okt31

  "Jeg vil absolutt anbefale å studere i Auckland!"

  Jeg heter Malene, og jeg studerer på The University of Auckland i "Department of Statistics". Jeg bestemte meg for å studere på University of Auckland fordi jeg hadde hørt mye bra om skolen, og jeg hadde veldig lyst til å oppleve New Zealands fantastiske kultur og landskap! Jeg begynte å studere matematikk ved universitetet uten å egentlig ha en klar idé om hva jeg ville bli. I løpet av studiene ble jeg introdusert for faget statistikk, og fikk raskt sansen for det. Jeg synes det er veldig interessant hvordan man med statistikk kombinerer teori og praksis, og hvordan det kan brukes på så mange forskjellige måter. Det finnes også mange spennende jobbmuligheter i forskjellige områder. Når jeg er ferdig med mine studier i Auckland ønsker jeg å jobbe i landbruksindustrien i Danmark.

  Jeg elsker campusen her på UoA. Stor... Les mer
 • okt23

  Ny grad på QUT - Bachelor of Entertainment Industries

  Du er en del av en ny generasjon og klar for utfordringene som finnes i den raskt voksende underholdningsbransjen. Å skape underholdning er din drøm, og du ønsker å levere storslåtte og underholdende opplevelser til publikum. Da kan Bachelor of Entertainment Industries på QUT være rett studium for deg.

  Tett samarbei... Les mer
 • sep14

  Studentprofil - Hanna, New York Film Academy

  Sommeren 2012 tok Hanna 4 ukers fotografi workshop på New York Film Academy. Hanna forteller at det er noe av det mest lærerrike hun har gjort, og opplevelsene var mange. "Skolen gav meg så mye mer enn kunnskap om fotografering, jeg fikk mange venner og muligheten til å se et annet New York enn det vi kjenner fra filmer og turistbrosj... Les mer
Kontakt