• des20

  KILROY besøker australske universiteter

  Lurer du på hvordan det vil være å studere i Australia? Kristine fra KILROY education har nylig vært Down Under for å besøke flere læresteder som er populære blant norske studenter.

  Mange nordmenn velger å reise til Australia for å studere. Å være student handler ikke kun om å sitte på lesesalen - studietiden er en mulighet til å bli kjent med nye mennesker, disponere din egen fritid og finne ut av hva du virkelig vil. Studier i utlandet er en unik mulighet til å bo i et annet land over lengre tid, og med sitt behagelige klima, vakre natur og spennende storbyer, er Australia det perfekte valget for mange.

  Kristine fra KILROY har nylig besøkt University of the Sunshine Coast, Queensland University of Technology, Griffith University og Bond University. Her kan du lese om hennes inntrykk av de ulike lærestede... Les mer
 • des20

  Hvordan er det egentlig å studere i Australia? Kristine fra KILROY forteller

  Kristine fra KILROY har bodd og studert i Australia i tre år. Her forteller hun om sin studietid, og svarer på hvorfor hun anbefaler andre å oppfylle drømmen om å studere i utlandet.  

  Q: Hvorfor tror du så mange velger å studere i Australia? A: J... Les mer
 • des12

  Mats forteller om sin studietid i Shanghai

  Leilighet i 39. etasje. Undervisning i mandarin. Studier på et av Kinas beste universiteter. En studiehverdag i en av verdens mest spennende storbyer - Shanghai. Høres dette ut som noe for deg?
  Mats studerte på Fudan University i Kina i 2011. Her forteller han om sin studiehverdag og erfaringer fra sitt opphold i Shanghai.

  ... Les mer
 • des11

  Kristoffer studerer Fashion Marketing og Management i New York

  Drømmer du om å bo og studere i New York? Vil du jobbe innen mote og leter etter det rette studiet for deg? Kristoffer tok steget og flyttet til The Big Apple i høst, og her kan du lese om hans erfaringer i storbyen så langt.
  Kristoffer studerer ved Berkeley College i New York. Berkeley Coll... Les mer
Kontakt