• des27

  Ta et årsstudium i utlandet

  Har du lyst til å ta et årsstudium i utlandet? Vi kan hjelpe deg å realisere drømmen din!

  Drømmer du om å ta 1-2 semestre i utlandet, få studiepoeng og støtte fra Lånekassen? De fleste av våre samarbeidsuniversiteter tilbyr gode muligheter for dette. I utlandet kalles det gjerne study abroad. Det betyr at du i 1-2 semestre selv velger fag og designer ditt eget semester- eller årsstudium.

  Dette kan passe perfekt for deg som ønsker å prøve ulike fag før du eventuelt søker deg på en grad i Norge eller fortsetter med studier i utlandet. Samtidig bor du i utlandet og får en helt unik opplevelse! Du kan som regel ta fag innenfor de fleste fagområder. Noen eksempler er:

  Business Sport og Fitness Markedføring Kriminologi Psykologi Journalistikk Noen universiteter har også ferdige pakker med fag som du kan velge. Videre er alle våre... Les mer
 • des15

  Lyst til å studere i London?

  London har gjentatte ganger blitt kåret som en av verdens beste studentbyer, og det er ikke uten grunn. Som student i London vil du bo i en av Europas største og mest pulserende storbyer.

  KILROY har to samarbeidsuniversiteteter i London, nemlig University of East London (UEL) og London Metropolitan University (LMET). I tillegg har også Coventry Universi... Les mer
 • des08

  Studere på Hawaii? Vi har besøkt Hawaii Pacific University!

  I august var studieveilederne Astrid og Elisabeth på besøk hos Hawaii Pacific University (HPU) på Hawaii. I løpet av besøket ble de kjent med universitetet, byen Honolulu og øya Oahu. Her kan du lese om erfaringene de gjorde seg, og hvorfor nettopp Hawaii og HPU er et utmerket studiested! 

  Stud... Les mer
 • des01

  Studier i utlandet? Vi har svarene du trenger!

  Spennende fag, nye vennskap, bedre karrieremuligheter, større nettverk, masse moro og minner for livet! Dette er bare et lite knippe av gode grunner til å studere i utlandet. 

  Nå synes egentlig ikke vi i KILROY at det å studere i utlandet skulle behøve så mye overbevisning. Hvem kan vel ikke tenke seg å reise til et an... Les mer
 • nov24

  Studere i Australia - du kan fortsatt søke for februar 2017!

  Hvis du drømmer om å studere et halvt år i Australia, er det ennå ikke for sent å søke. Vi samarbeider med en rekke universiteter i Australia som tilbyr muligheten for å studere et halvår hvor du tar valgfrie fag og skreddersyr ditt eget semester.

  Dette er en flott mulighet for deg som ikke hel... Les mer
 • nov14

  8 fakta om sororities og fraternities i USA

  Hvis du har sett Bad Neighbours-filmene så vet du sannsynligvis allerede hva et sorority eller fraternity er. Nå er det riktig nok ikke helt sånn det foregår i virkeligheten, men disse søster- og brødreklubbene med greske bokstaver til navn har likevel en viktig plass i amerikansk campusliv.

  Et fraternity eller sorority er e... Les mer
 • nov11

  Laila forteller om sin studietid i Wellington, New Zealand

  Lurer du på hvordan det er å studere på New Zealand? Laila tar en Bachelor of Arts ved Victoria University of Wellington. Les mer om hennes studiehverdag her!

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg er veldig gla i... Les mer
 • okt17

  Studer sport & fitness i Australia

  Av Aurora
  Kunne du tenke deg å studere et år i Australia, og er du nysgjerrig på en karriere innen sport & fitness? Da er kanskje University of the Sunshine Coast sitt program ‘Diploma in Sport and Fitness’ perfekt for deg!

  Universitetet  University of the Sunshine Coast ligger nord for Brisbane, og er et lite universitet i området Sunshine Coast. D... Les mer
 • okt11

  10 grunner til å studere i Asia

  Av Aurora
  Studiemulighetene er mange, og utrolige opplevelser venter for deg som velger å studere i Asia. Når du benytter anledningen til å legge utdanningen din på tvers av landegrensene begrenses ikke lenger utdannelsen til klasserommet. Du har nå hele verden for dine føtter!

  1. Det er billig I Asia er det generelt rimeligere å leve, og du kan spise godt... Les mer
 • aug25

  6 gode grunner til å studere i Canada

  Av Aurora
  Canada havner ofte i skyggen av USA, men det er ingen tvil om at ville og vakre Canada har ekstremt mye å by på for studenter som kommer hit, både faglig og sosialt. Her er 6 gode grunner til å søke studier i Canada!

  1. Lave kostnader  I Canada er kvaliteten på både utdanning og levestandard høy, mens kostnadene for internasjonale stud... Les mer
Kontakt