• jan15

  Verdens mest internasjonale universiteter 2016

  Av Aurora
  De beste universitetene tiltrekker seg studenter fra hele verden. Å studere i et internasjonalt miljø har mange fordeler, både med tanke på studiet og ikke minst det sosiale. 

  Times Higher Education har publisert en liste med de topp 200 mest internasjonale universitetene i verden, basert på 3 faktorer; antall internasjonale ansatte, antall internasjonale studenter og antall forskningsartikler publisert med minst 1 internasjonal forfatter.

  Vi er stolte over å samarbeide med hele 17 universiteter på lista.

  Se oversikt over alle universitetene på lista her.

  Topp 10 internasjonale universiteter i 2016 1. Qatar University, Qatar

  2. University of Luxembourg

  3. University of Hong Kong, Hong Kong, Kina

  4. École Polytechnique Fédérale de Lausanne, Sveits

  ... Les mer
 • jan13

  Amanda studerer kiropraktikk i Australia

  Av Even
  Amanda studerer kiropraktikk i Australia. Der tar hun en Master i Kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney. Her kan du lese mer om hvordan Amanda hadde det mens hun studerte i Australia.

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Jeg fikk store ryggsmerter i tenårene, og fikk behandlin... Les mer
 • jan13

  Studere kiropraktikk i Australia? Les mer om Stians studietid

  Av Even
  Vurderer du å studere kiropraktikk? Det gjør Stian. Han tar Master/postgraduate i Kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney. Her kan du lese mer om hvordan hans studiehverdag var i Australia.

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Helt side j... Les mer
 • jan05

  Mer stipend ved Monash University og University of Western Australia

  Av Even
  Vi har gleden av å fortelle at ytterligere to av våre universiteter nå står på den såkalte tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette er en liste over de beste forskningsuniversitetene i verden og den ble nylig utvidet. Listen er basert på plassering i rangeringene Times Higher Educat... Les mer
Kontakt