• nov24

  Studere i Australia - du kan fortsatt søke for februar 2017!

  Hvis du drømmer om å studere et halvt år i Australia, er det ennå ikke for sent å søke. Vi samarbeider med en rekke universiteter i Australia som tilbyr muligheten for å studere et halvår hvor du tar valgfrie fag og skreddersyr ditt eget semester.

  Dette er en flott mulighet for deg som ikke helt vet hva du vil gjøre det neste halve året. Kanskje du kan reise på utveksling, har et halvt år til rådighet før studier til høsten eller rett og slett bare ønsker å oppleve noe nytt?

  Når du studerer et halvt år i Australia, tar du ca. 4 fag og får 30 studiepoeng som du kan bruke i en nåverende eller en fremtidig relevant utdannelse.


  Studiesteder det fortsatt er mulig å søke på er:
  University of the Sunshine Coast
  Nord for Brisbane finner du perlen Sunshine Coast... Les mer
 • nov14

  8 fakta om sororities og fraternities i USA

  Hvis du har sett Bad Neighbours-filmene så vet du sannsynligvis allerede hva et sorority eller fraternity er. Nå er det riktig nok ikke helt sånn det foregår i virkeligheten, men disse søster- og brødreklubbene med greske bokstaver til navn har likevel en viktig plass i amerikansk campusliv.

  Et fraternity eller sorority er e... Les mer
 • nov11

  Laila forteller om sin studietid i Wellington, New Zealand

  Lurer du på hvordan det er å studere på New Zealand? Laila tar en Bachelor of Arts ved Victoria University of Wellington. Les mer om hennes studiehverdag her!

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg er veldig gla i... Les mer
Kontakt