• apr16

  Vil du studere i utlandet allerede i sommer eller til høsten?

  Selv om fristen for å søke på studier i Norge gikk ut 15. april, er det fremdeles mulig å søke om studieplass i utlandet.

  Nesten alle universitetene vi samarbeider med har rullerende inntak, og mange universiteter har mulighet til å ta imot søknader så lenge det er ledige plasser.

  "I utgangspunktet anbefaler vi at studenter søker 3-4 måneder før studiestart, men svært mange av universitetene vi samarbeider med tar imot søknader tett opp mot studiestart. Enkelte universiteter har imidlertid spesifikke søknadsfrister", forteller vår education manager Kjersti Bogen.

  Vi jobber med 51 læresteder i 10 land. Studier i Australia har oppstart i juli, mens USA og England er første mulige studiestart i august og september.

  Selv om juli kun er noen få måneder unna, e... Les mer
 • apr06

  Opplev Melbourne som utvekslingsstudent

  Små gater, eksperimentell kunst, hippe kafeer, massevis av sportsarrangementer, konserter og andre kulturelle eventer er det som venter deg i herlige Melbourne. For ikke å snakke om den utrolig gjestfrie og sosiale lokalbefolkningen!

  Å studere i Melbourne passer perfekt for deg som er interessert i sosiale arrangementer, enten dette ... Les mer
 • apr04

  Studer i Adelaide - Australias hemmelige juvel

  Adelaide er en fantastisk by å være student i av flere grunner: 

  Adelaide har et pulserende byliv Adelaide er rimelig å bo i  Adelaide har et internasjonalt studentmiljø med studenter fra hele verden Adelaide er kjent som "the 20 minute city", fordi (nesten) ingenting ligger mer enn 20 minutter unna. Adelaide har FA... Les mer
Kontakt